Ε ε έρχεται

Το Euro και ο αποψινός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας μπορούν να περιμένουν αφού μέχρι τότε όλα θα κινούνται σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ και Στάθη Αλωνεύτη! Όπως σας ενημερώσαμε από την Τετάρτη σήμερα θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του πρώην παίκτη της Ομόνοιας στην ομάδα μας και το σχετικό SMS είναι θέμα μερικών ωρών. Οι χίλιοι δυο λόγοι που υπήρχαν για να προτιμήσει τον ΑΠΟΕΛ ο Αλωνεύτης υπερίσχυσαν αφού και ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή. Οι οικονομικές απολαβές του παίκτη είναι εντός των πλαισίων που έχει θέσει η διοίκηση γενικότερα με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στις 650 χιλιάδες ευρώ για συμβόλαιο συνεργασίας 3 χρόνων.

Η απόκτηση του Αλωνεύτη κλείνει ακόμα μια μεταγραφική εκκρεμότητα για την ομάδα και τις τελευταίες μέρες η προσοχή του Γιοβάνοβιτς στράφηκε στην αξιολόγηση παικτών που αγωνίζονται στην άμυνα. Και αυτό γιατί την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να ιδανικά να κλείσει και η εκκρεμότητα που υπάρχει στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού ή και ενός αριστερού ακραίου.

Μέχρι να ανακοινωθεί αρκεστείτε με το wall του Μαλέκκου στο οποίο δίνει τα δικά του tips στον Αλωνεύτη, ενώ με την ανακοίνωση της μεταγραφής θα ακολουθήσει ο Εν Ψυχρώ, νέο εξώφυλλο και πολλά άλλα!

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!