Ζήτησαν χρόνο να το σκεφτούν

Μπέκμαν και Μπενασούρ είχαν σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον Ερωτοκρίτου με θέμα τις μειώσεις στις απολαβές τους και όπως προκύπτει ζήτησαν και οι δυο λίγο χρόνο για να απαντήσουν. Και οι δυο ανέμεναν πιο μικρές μειώσεις και όπως είναι φυσικό θέλουν να το σκεφτούν αλλά όπως αφήνουν να νοηθεί προτεραιότητα τους είναι η παραμονή στην ομάδα μας. Με την προετοιμασία να ξεκινά πλέον υπάρχει η πίεση να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις μειώσεις αφού δεν θέλει κανένας να ζει με την αβεβαιότητα του αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Όπως έχουμε πει ξανά μέσα από τις προτεινόμενες μειώσεις το ζητούμενο είναι να προκύψει και μια φιλική αποχώρηση παίκτη έτσι ώστε να κενωθεί ακόμα μια θέση για να μπορέσει να γίνει μεταγραφή.

Πέραν των Μπέκμαν και Μπενασούρ αναμένεται από αύριο να αρχίσουν οι επαφές με τους Κλουκόφσκι, Πάρντο, Μοράις των οποίων οι περιπτώσεις θεωρούνται δύσκολες.

Ο προπονητής μας βρίσκεται από σήμερα στην Κύπρο και οι επικοινωνία του με τον πρόεδρο- υπεύθυνο προγραμματισμού θα είναι σε καθημερινή βάση με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες με ιδανικό τρόπο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!