Ζενίτ vs Πόρτο 3-1

Η αντίδραση της Ζενίτ από το σοκ της Κύπρου ήταν άμεση και το 3-1 επί της Πόρτο στην Αγία Πετρούπολη βάζει ξανά τους Ρώσους στο κυνήγι της πρόκρισης. Σόου Σιρόκοφ με δυο τέρματα, ανόητη αποβολή του Φουτσίλε! Το απόλυτο των τεσσάρων νικών στη Ρωσία έλαβε… τέλος για την Πόρτο, με τη Ζενίτ να επικρατεί 3-1 και να μπαίνει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Το σοκ από την ήττα της πρεμιέρας στην Κύπρο είχε άμεση αντίδραση για τη Ζενίτ και ο αιφνιδιασμός των Πορτογάλων στο 10′ με τον Τζέιμς δεν ήταν  ικανός να σταματήσει τους Ρώσους. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο ματς, πολύ καλή κυκλοφορία και το πρώτο… μήνυμα ήρθε στο 12′ με την ευκαιρία του Κερζάκοφ. Στο 20′ όμως ο Σιρόκοφ ισοφάρισε 1-1 δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, όμως το… δώρο ήρθε από τον Φουτσίλε, ο οποίος στο 45′ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε… ξεκρέμαστη την ομάδα του.Στην επανάληψη η Ζενίτ ήταν… καταιγιστική, ο Κερκάκοφ νικήθηκε από το δοκάρι στο 48′, όμως στο 63΄ ο Σιρόκοφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Κερζάκοφ από τα δεξιά. Η Πόρτο δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει και η Ζενίτ με την τριπλέτα Ντάνι- Κερζάκοφ- Σιρόκοφ έκανε… ό,τι ήθελε στην επίθεση. Ο Κερζάκοφ στο 72′ έκανε ακόμα μια ασίστ και ο Ντάνι από κοντά διαμόρφωσε το 3-1!Ζενίτ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Χουμπότσαν, Λόμπερτς, Κρίσιτο, Ντενισόβ, Ζιριανόβ (86′ Χούστι), Σιροκόβ, Φαϊζούλιν, Ντάνι, Κερζακόβ (90′ Μπουχαρόβ).

Πόρτο: Έλτον, Φουσίλε, Ρολάντο, Οταμέντι, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο, Ζοάο Μοουτίνιο, Μπελούστσι (72′ Ντεφούρ), Χάμες Ροντρίγκες (46′ Σόουζα), Χουλκ, Κλέμπερ (33′ Σιλβέστρε Βαρέλα). Ζενίτ – Πόρτο 3-1 (highlights) by buitre9

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!