Ζητείται υπέρβαση

Η ομάδα μας μετρά τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη και οι παίκτες καλούνται να κάνουν τη δική τους υπέρβαση σήμερα το απόγευμα για να μην μεγαλώσει το αρνητικό σερί. Κάτι τέτοιο θα έχει προεκτάσεις αφού ενδεχομένως να βρεθούμε στη δεύτερη θέση αν ο Απόλλων κερδίσει αύριο τον Οθέλλο. Οι πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών κάνουν δύσκολο το έργο του Σάββα Παρασκευά αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τους Καρλάο, Βινίσιους, Αλωνεύτη, Μαντούκα, Αλωνεύτη και Σιέρινταν. Ο υπηρεσιακός προπονητής κληρονόμησε όλων των ειδών τα προβλήματα κάτι που θα συμβεί και με τον Φίνκ από αύριο και το ζητούμενο είναι η καλύτερη δυνατή διαχείριση τους σήμερα στο Τσίρειο. Είναι εδώ που απαιτείται να δούμε περισσότερη διάθεση και ετοιμότητα από τους παίκτες. Έστω και με τις απουσίες που έχουμε ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να επιστρέψει νικητής από το Τσίρειο εάν και εφόσον…

Το πλάνο του Παρασκευά

Η απρόσμενη απουσία του Καρλάο του οποίο το MRI δεν έδειξε ζημιά θα διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τους Κακά και Αμορίν ενώ στο αριστερό άκρο αναμένεται να πάρει θέση ο Ρίισε που με τη σειρά του καλείται να δείξει επιτέλους κάτι ουσιαστικό. Ο Σέρτζιο θα επιστρέψει στη φυσική του θέση ενώ το ερώτημα είναι ποιος θα παίξει μπροστά του με τον Σωτηρίου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αφού ο Χαραλαμπίδης είναι στην αποστολή αλλά προέρχεται από μεγάλη αποχή.

ΟΙ Γκόμες και Μοράις θα είναι στον κεντρικό άξονα και από την απόδοση του θα κριθούν πολλά ενώ ο Αλεξάνδρου θα καλύψει το αριστερό άκρο. Στην επίθεση θα πάρουν θέση οι Τζιμπούρ και Ντε Βινσετί με τον Αργεντινό να έχει επανέρχεται στο αρχικό σχήμα μετά από μήνες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!