Έκριναν ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Γερμανό του!

Μια νέα εποχή ξεκινά αφού η διοίκηση Πετρίδη έκρινε ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Γερμανό του. Η γνωστή κλισέ φράση κρύβει και μια παράμετρο που λειτούργησε καταλυτικά για να προτιμηθεί ο Φίνκ αντί των άλλων δυο. Ο Γερμανός και οι παραστάσεις που κουβαλά ως πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν έχουν διαμορφώσει μια προσωπικότητα που κέρδισε τους διοικούντες. Ο Φίνκ πέραν της αποδεδειγμένης επαγγελματικής του κατάρτισης έδειξε ότι έχει το υπόβαθρο για να πατήσει γερά στον Αρχάγγελο και να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις πολλές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει.

Είναι παραδεκτό ακόμα και από τους παίκτες ότι πρέπει να υπάρξει ένα γερό και ίσως παρατεταμένο ταρακούνημα στον Αρχάγγελο που θα μπορέσει να λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός λοιπόν κρίθηκε ότι μπορεί να έχει ουσιαστική συνεισφορά και σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Φίνκ θα αντιμετωπίσει αρκετές αντιξοότητες αφού κληρονομεί μεταξύ άλλων και μια νοσοκομειακή κατάσταση οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή αλλά και αυτός θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μονόδρομος!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!