Ζητούν εισιτήρια από Σαουδική, Ισραήλ και Ρωσία!

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League δεν έχει σημάνει συναγερμό μόνο στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή αφού είναι χιλιάδες οι ποδοσφαιρόφιλοι που λόγω απόστασης θέλουν και είναι διαθετημένοι να έρθουν για να δουν από κοντά τους αντιπάλους μας. Προσέξτε το αυτό. Τους αντιπάλους μας. Όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ άρχισε ήδη να γίνεται δέκτης πάρα πολλών αιτημάτων για αγορά εισιτηρίων όσον αφορά τους αγώνες της ομάδας μας την Μπαρτσελόνα ή και την Παρί. Από την Σοαυδική Αραβία προέρχονται οι περισσότερες αιτήσεις για τον αγώνα με τη Γαλική ομάδα λόγω του ιδιοκτησιακού της συγκεκριμένης ομάδας ενώ εκατοντάδες επιχειρηματίες από Ισραήλ και Ρωσία θέλουν να είναι στο ΓΣΠ την ημέρα που θα υποδεχτούμε τους Μέσι και Νεϊμάρ.

Η διοίκηση ίσως να βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν δέχεται ευγενικές παρακλήσεις από πολυεκατομμυριούχους μονάρχες και Σαουδάραβες πρίγκιπες αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι μετά που θα ικανοποιηθεί η ζήτηση από πλευράς κατόχων διαρκείας και όσων άλλων είναι διαθετημένοι να αγοράσουν το πακέτο αγώνων σε τιμή πολύ πιο ακριβή από αυτήν των κατόχων διαρκείας.

Απλά πράγματα και κυρίως ΑΠΟΕΛιστικα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!