Οι εμπορικές προεκτάσεις της κλήρωσης

Μια παράμετρος που προκύπτει μέσα από τη φετινής μας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και τις αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ με τους τρεις ιστορικούς συλλόγους  είναι τα εμπορικά πλεονεκτήματα που απορρέουν. Η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο γνωστή και παράλληλα να εκμεταλλευτεί το ότι θα αναμετρηθεί δυο φορές με ομάδες του εκτοπίσματος της Μπαρτσελόνα με τρόπο που να αποκτήσει σημαντικά οφέλη.

Χορηγία Φανέλας

Η παγκόσμια τηλεοπτική διείσδυση  της Μπαρτσελόνα και Παρι δημιουργούν αρκετές προϋποθέσεις για μια καλή συμφωνία όσον αφορά την χορηγία της φανέλας του ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια των Ομίλων. Το media value των παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα και Παρι σε όλο το κόσμο μπορεί κα εξασφαλίσει στον ΑΠΟΕΛ ένα σοβαρό πόσο. Εννοείται ότι για να μπορέσει η ομάδα μας να κλείσει μια τέτοια συμφωνία θα πρέπει άμεσα να κινηθεί εκτός συνόρων και να πουλήσει ‎το πιο πολύτιμο προϊόν της αυτή την συγκεκριμένη φάση.

Εμπορικές Συμφωνίες

Η ‎παρουσία και η δύναμη των αντιπάλων μας σε διεθνείς αγορές μπορεί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ να συνάψει κάποιες αξιόλογες εμπορικές συμφωνίες. Η δημοτικότητα της Μπαρτσελονα, της Παρι αλλά και του Αγιαξ είναι τέτοια που αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να την εκμεταλλευτεί έξυπνα μπορεί να διασφαλίσει ένα αξιόλογο επιπλέον εισόδημα. Παρόλο που η  στρατηγική της ΟΥΕΦΑ για την ενεργοποίηση των χορηγικών πακέτων του Champions League είναι αρκετά αυστηρή και δεν επιτρέπει άλλες παράπλευρες χορηγίες, ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει κάποιες συμφωνίες που θα λειτουργούν εκτός αυτού του πλαισίου αλλά να είναι εξίσου αποδοτικές.

Branding

Η ομάδα μας μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει στο γήπεδο τρεις δύσκολους αντιπάλους, όμως εξωαγωνιστικα ο ΑΠΟΕΛ έχει και μπορεί να κερδίσει πολλά από αυτούς. ‎Η παγκόσμια αναγνώριση των ομάδων αυτών προσφέρει την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνουν οι αναμετρήσεις μαζί τους και να την χρησιμοποιήσει ως όχημα για να ανάπτυξη την ποδοσφαιρική και εμπορική του ταυτότητα. Μάλιστα οι αντίπαλοι μας είναι τέτοιοι που μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για προβολή του ΑΠΟΕΛ σε αγορές και ηπείρους πέραν από την Ευρώπη, όπου η δημοτικότητα των αντιπάλων μας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Μπορεί τα χρονικά πλαίσια να είναι τέτοια που κάνουν δύσκολο τον στρατηγικό σχεδιασμό ενός καλογραμμένου και ρεαλιστικού πλάνου δράσης, όμως ο ΑΠΟΕΛ ωφελεί να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που ξεπροβάλλει μέσα από την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στους Ομίλους του Champions League.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!