Η γραμμή Ιβάν έχει απήχηση

Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται τον προπονητή μας λόγω της επιμονής τους στο ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα κριθεί. Όλοι συμπεριλαμβανομένου και του Ιβάν αναγνωρίζουν ότι το πλεονέκτημα των 9 βαθμών είναι σημαντικό αλλά από μόνο τους δεν μπορεί να φέρει την κούπα στη βιτρίνα στη ταμπακοθήκη μας. Η βαθμολογική διαφορά κτίστηκε με κόπο και θα πρέπει να τη διαφυλάξουμε για να μας φέρει στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου το συντομότερο. Το 3χ3 το οποίο γράφουν και συζητούν όλοι είναι εύκολο στα λόγια και δύσκολο στην πράξη είπες χτες ο Γιοβάνοβιτς. Με τη γενικότερη άποψη του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί φαίνεται να συμφωνεί και η πλειοψηφία των οπαδών μας. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα την ωριμότητα της μεγαλύτερης μερίδας του κόσμου η οποία ναι μεν ετοιμάζεται να πανηγυρίσει αλλά υπάρχει και ο απαραίτητος αυτοέλεγχος!

 Τα μέχρι στιγμής αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στο site είναι κατατοπιστικά και ενδιαφέρον. Στην ερώτηση αν θεωρείται δεδομένη η κατάκτηση του πρωταθλήματος μόνο το 33% των συμμετεχόντων θεωρεί ότι η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί. Η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου κρίνει ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.  Σε σύνολο 1265 απαντήσεων ποσοστό 48% έχει την πιο πάνω άποψη η οποία ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη γραμμή διοίκησης και προπονητή.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το 19% που καταλαμβάνει η 3η επιλογή που δώσαμε και είναι αυτή που λέει ότι πήραν τα μυαλά μας αέρα. Η παραδοχή και μόνο του ότι καβαλήσαμε το καλάμι είναι σημαντική αφού είναι το πρώτο βήμα για να σκεφτούμε όλοι σοφότερα. Φυσικά όσο η ομάδα κερδίζει τα δεδομένα θα διαφοροποιούνται αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Σε τελική ανάλυση όλα συνηγορούν ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την πετυχημένη συνταγή του Γιοβάνοβιτς. Η Αελ είναι δύσκολος αντίπαλος και μόνο αν παρουσιαστούμε σοβαροί και με πιάσουμε καλή απόδοση θα τους κερδίσουμε. Η ομάδα μας δεν βρίσκεται στην καλύτερη της δυνατή κατάσταση αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τις δυο συνεχόμενες ήττες βασιζόμενη σε κάποια ξεσπάσματα αλλά και στην υπομονή της.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια αλλά και λόγω τραυματισμών το Σάββατο θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η επιστροφή του Σολάρι θεωρείται πολύ πιθανή και το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να έχουμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία. Ο Μαρσίνιο όπως έχουμε γράψει ξανά δύσκολα θα πάρει θέση βασικού, οπότε το βάρος της σωστής οργάνωσης θα πέσει στους υπόλοιπους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!