Η δική μας προετοιμασία

Υποδεχόμαστε σήμερα έστω και ανεπίσημα την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και όλων η ευχή είναι ο ΑΠΟΕΛ να μπορέσει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερο τους στόχους που έχει θέση. Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μας φέτος δεν θα έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και αγωνία που υπήρχε σε προηγούμενες χρονιές, κυρίως γιατί οι παίχτες που θα αγωνιστούν πλην του Καρλάο είναι γνώριμοι για τους οπαδούς μας. Η αποψινή εμφάνιση της ομάδας μας δεν πρόκειται να μας δείξει τίποτα περισσότερο από αυτό που γνωρίζουμε. Η στήριξη στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που αποτελούν διαχρονικές αξίες είναι δεδομένη και έτσι μόνη μας έγνοια είναι να μπορέσουν να φορμαριστούν όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται πριν από τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό.

Παρόλο που το παιχνίδι δεν θα έχει καμία βαθμολογική σημασία η στήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα θα πρέπει να είναι τέτοια που να στείλει το μήνυμα ότι φέτος θα είμαστε πιο δυνατοί και στις εξέδρες. Οι αλλαγές στον ΠΑΝΣΥΦΙ, οι τιμωρίες της Νότιας στους αγώνες του πρωταθλήματος και η στέρηση των τελευταίων χρόνων του συναισθήματος της πρόκρισης, είναι παράγοντες που πρέπει να λειτουργήσουν καταλυτικά στο να δημιουργήσουμε μια καινούρια κερκίδα γεμάτη δυναμική και χαρακτήρα νικητή.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει άμεση ανάγκη την μεταγραφική ενίσχυση, αλλά η μεγαλύτερη μεταγραφή για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του είναι χωρίς αμφιβολία μια αναβαθμισμένη κερκίδα και μια δυναμική από τα παλιά.

Η δική μας προετοιμασία και ετοιμότητα ξεκινά από σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!