Η διοίκηση στηρίζει προπονητή και παίκτες

Το δρόμο της στήριξης προς τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες επιλέγει η διοίκηση σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ νιώθοντας την πίεση και την κατακραυγή του κόσμου και προς το άτομο του βγήκε μπροστά και προετοίμασε το έδαφος και για τις αποφάσεις που θα παρθούν στην απογευματινή συνεδρία του συμβουλίου του.  Ο Ερωτοκρίτου παρουσιάστηκε προβληματισμένος και μιλούσε αργά, με συχνές διακοπές και με αμηχανία σε κάποιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά έκανε το αναμενόμενο που ήταν να τονίσει πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή της στήριξης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η όλη στάση της διοίκησης δεν ξαφνιάζει όσους είναι σε θέση να αντιληφθούν το ρόλο παρατηρητή που έχει διαχρονικά. Θα επανέλθουμε επί του θέματος.. Ο πρόεδρος σχολιάζοντας την όλη παρουσία του ΑΠΟΕΛ είπε ότι πιάσαμε τον πάτο και πως από εδώ και μπρος δεν μπορεί να πάμε χειρότερα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα έστω και αν γνωρίζει ότι δεν θα γίνει από όλους.Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προέδρου όπως έγιναν στον Σουπερ Σπορτ:

«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά από πέρσι μέχρι φέτος, μη ξεχνάμε ότι έγινε μία σοβαρή ανανέωση στην ομάδα. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Το πιο άσχημο είναι ότι τους περισσότερους βαθμούς τους χάσαμε στην έδρα μας.

Απ’ εκεί και πέρα, οπωσδήποτε χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις, όχι όμως εν βρασμό ψυχής. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Χάσαμε αρκετά φέτος κι αυτό είναι γνωστό. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει. Χρειάζεται όμως κάτι για να αντιληφθεί η ομάδα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σε ορισμένα παιχνίδια δεν προσπαθήσαμε αρκετά και είναι ευθύνη του προπονητή να το διορθώσει», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μια κατακραυγή εναντίον του προπονητή, της διοίκησης κι εμένα προσωπικά. Οι ευθύνες είναι διαμοιρασμένες. Δεν μπορεί να έχει μόνο ένας ευθύνη. Κάναμε κι εμείς λάθη, είναι αυτά τα οποία πρέπει να ψάξουμε να βρούμε, να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή.

Έχουμε την ομάδα και μπορεί να ανακάμψει. Έχουμε έναν προπονητή που έχει προσφέρει τόσα και τόσα στο ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να τους στηρίξουμε, αφού πάρουμε ορισμένα μέτρα για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έχει μείνει. Τους έχουμε εμπιστοσύνη.

Πάντα τους στήριζα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μέχρι τον ερχόμενο Μάιο και θα λειτουργώ όπως έκανα μέχρι τώρα. Ελπίζω να υπάρξει στήριξη. Δεν περιμένω να υπάρξει στήριξη από όλους, αλλά αυτό είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά την προσπάθεια στο πρωτάθλημα, ο κ. Ερωτοκρίτου σημείωσε πως υπάρχει δυνατότητα να καλυφθεί η διαφορά από την Ανόρθωση, φτάνει όμως το ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

«Το -6 από την κορυφή δεν είναι τεράστια διαφορά. Εξαρτάται όμως πώς θα συμπεριφερθεί η ομάδα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδισθούν. Θα έχουμε και τα πλέι οφ και ελπίζουμε η ομάδα ότι θα ανταποκριθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!