Η ιστορία έχει ήδη γραφτεί

Να δούμε μέχρι που θα συνεχιστεί αυτή η συνεχιζόμενη ξεφτίλα που αναγκαζόμαστε να περνούμε καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια που διακυβερνά ο επικίνδυνος, όπως αποδεικνύετε, Δημήτρης Χριστόφιας. Ο άνθρωπος πλέον έχει ξεφύγει και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανείς από το πολιτικό προσκήνιο να βγει να του πει τα αυτονόητα και να τον βάλει στη θέση του. Έχει ξεχάσει προφανώς ότι είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων της Κύπρου και νομίζει και επιμένει να αντιπροσωπεύει με τις πράξεις και τα λόγια του μόνο το 28%-30% δεν ξέρω και εγώ πόσο είναι οι οπαδοί του αυτοί τη στιγμή. Είναι δυνατόν να βγήκε και να είπε ο άτιμος (με όλη την έννοια της λέξης) πως το ένα σου και ένα μου πρέπει να σταματήσει;;;;;!!!!!!!!

Δηλαδή εδώ και 55 χρόνια που τους έχουμε μέσα στα πόδια μας ο Χριστόφιας θεωρεί πως το σκορ είναι ισοπαλία!!!!!!

– αφού έστελναν αγωνιστές στην κρεμάλα το 55-59- αφού προκάλεσαν τι ταραχές του 1963, αφού σκότωσαν άμαχους, βίασαν γυναίκες, λεηλάτησαν περιουσίες, καταπάτησαν ανθρώπινα δικαιώματα και εγκαταστάθηκαν στη βόρεια Κύπρο το 1974- αφού σκότωσαν καμιά 10αριά εθνοφρουρούς στην πράσινη γραμμή και ένα γέροντα που πήγε να μαζέψει σαλιγκάρια- αφού κτυπούσαν μέχρι θανάτου τον Ισαάκ και σκότωσαν εν ψυχρό τον Σολομού,- αφού  προκαλούν και απειλούν συνεχώς τους εγκλωβισμένους μας- αφού τους αφήναμε να μπαινοβγαίνουν μέσω του οδοφράγματος στον λιμνίτη (ξηλώνοντας τα φυλάκια μας!!!) για να πάνε στον θύλακα των κοκκίνων την ίδια ώρα που αυτοί αρνούνταν να αφήσουν πούλμαν με συνταξιούχους που επιθυμούσαν να πάνε για προσκύνημα στον Άγ.Μάμαντα (κάτι που είχε προσυμφωνηθεί)- αφού προπηλάκισαν ΑΠΟΕΛ και ανόρθωση όταν πήγαν τουρκία για να αγωνιστούν- αφού διέκοψαν τη λειτουργία τα Χριστούγεννα και- αφού έκαναν και άλλα πολλά που αδυνατώ να θυμηθώ τώρα, ήρθε ο χριστόφιας να μας πει ότι είμαστε μία σου και μία μου!!!!!!

Υπάρχει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να φιμώσουν ότι είναι ενάντια στις βλέψεις και στις  πολιτικές σκοπιμότητες του ακέλ. Προσπαθούν με μια εκνευριστική ηλιθιότητα να επιρρίψουν ευθύνες και να στοχοποιήσουν το ΑΠΟΕΛ σαν σύνολο αλλά και όλους τους αυθεντικούς πατριώτες.

Αναφερόμενος στο θέμα του μπάσκετ είναι πλέον γνωστό ότι περισσότερο το κάναμε θέμα εμείς παρά οι τούρκοι. Ακόμα λίγο να μας πουν (εμμέσως το έκαναν) ότι οι 20 θα ευθύνονται για τη μη λύση του κυπριακού!!! Εδώ είδαμε ολόκληρο άρθρο κάποιου γιώργου λουκούμη από το σιχαμένο φύλο του πολίτη να λέει ξεκάθαρα πως το ΑΠΟΕΛ έπρεπε να ντρέπεται που από το 74 μέχρι σήμερα υποστηρίζει και υποθάλπει του φασίστες και πως είναι αδιανόητο το επίσημο ΑΠΟΕΛ να επιτρέπει τις ελληνικές σημαίες στο γήπεδο!!!!! Θα ήθελα όμως να έβλεπα μια απάντηση από το ΑΠΟΕΛ σαν σωματείο σε αυτόν τον τύπο που αποκαλείτε δημοσιογράφος.

Εδώ όμως θα μου πείτε ότι κανένα επίσημο κόμμα δεν έχει το θάρρος ούτε τη γενναιότητα να σταθεί στο ύψος του και πάρει ξεκάθαρη θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν. Αυτό και αν είναι κατάντια. Είναι προφανώς πολλά τα συμφέροντα και τα πολιτικά οφέλη για όλους τους και αφήνουν τον κουμουνιστικό μηχανισμό του ακέλ να προελαύνει. Η μόνη φορά που θυμάμαι οργανωμένη και ξεκάθαρη επίθεση του ΔΗ.ΣΥ εναντίον του Χριστόφια ήταν στη δεύτερη εβδομάδα των εκλογών όπου τα μηνύματα περί κουμμουνισμού και λένιν, στάλιν κτλ έπεφταν βροχή….Ας κάνουμε 2 χρόνια υπομονή ακόμα και θα έρθουν εκλογές και θα το δούμε πάλι και αυτό το έργο να ξαναπαίζετε.

Όσο για εσένα Δημήτρη Χριστόφια, τους ωραίους Έλληνες στους οποίους ειρηνευτικά αναφέρθηκες τις προάλλες ξέρουμε ότι τους φοβάσαι. Ξέρουμε ότι πέφτεις σε όλα αυτά τα ολισθήματα κατά καιρούς και λες τις αρλούμπες που λες γιατί τα έχεις χάσει. Δυστυχώς όμως εσύ και οι όμοιοι σου αναγκάζεστε να μιλάτε ελληνικά και αναγκάζεστε να δηλώνετε χριστιανοί ορθόδοξοι (το έκανες προεκλογικά). Δυστυχώς, επίσης, για εσένα και τους ομοίους σου δεν ζεις μόνος σου σε αυτή τη χώρα, που δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου αυτός ο τόπος που γεννήθηκες και μεγάλωσες…

ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΖΕΙ

Με εκτίμηση,

Ένας περήφανος Έλληνας και υποστηρικτής της ιδέας του ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!