Η ξεκούραση των πολεμιστών

Η σειρά των δύσκολων και καθοριστικών αγώνων ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων στην ομάδα μας επιβεβαιώνει ότι αφήσαμε για τα καλά πίσω μας την μιζέρια και την απόγνωση. Ναι, αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά του ΑΠΟΕΛ μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου οπότε και άρχισε να αλλάζει το πράγμα. Οι παίκτες έκαναν την υπέρβαση τους και το σερί νικών έφερε τον ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μας κατέστησε ως την ομάδα με την μεγαλύτερη δυναμική. Κατά τη διάρκεια των αγώνων έγινε εμφανές ότι κάποιοι παίκτες έδωσαν τόσες δυνάμεις που το ζητούμενο είναι να πάρουν ανάσες και οι αγώνες που ακολουθούν προσφέρονται.

Πάρντο, Σέρτζιο, Ντε Βινσέτι, Αλωνεύτης και Μοράις είναι οι περιπτώσεις παικτών που έχουν ανάγκη για ξεκούραση αφού επιφορτίστηκαν σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται  «αποτοξίνωση» για να καθαρίσουν το μυαλό τους από όσα τους κάνουν αφύσικα νευρικούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολιβέιρα είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση..

Οι αγώνες με την Αλκή θα είναι τυπικής διαδικασίας εάν ο Δώνης καταφέρει να περάσει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για εφησυχασμό. Όσοι αγωνιστούν θα κληθούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και παράλληλα να πείσουν ότι μπορούν να υπολογίζονται ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Η λίστα αναμονής με τους παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής είναι μεγάλη. Αναφερόμαστε στους Αλεξάνδρου, Σολωμού, Κακά, Αρτυματά, Ατόρνο, Γκόμες, Σαντίν  και όχι μόνο.

Οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες με την Αλκή σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι σημαντικοί και για την τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να βγουν τελικά συμπεράσματα για το πιο ορθόδοξο και αποτελεσματικό πλάνο που πρέπει να υπάρχει και τις εναλλακτικές επιλογές του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!