Η 2η θέση και η ανάγκη των 2.5 εκατομμυρίων

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και μοιρολόι, ενώ σε λίγες μέρες θα έχουμε αρκετό χρόνο για την ανασκόπηση της φετινής χρονιάς. Αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση της δεύτερης θέσης αφού τυχόν απώλεια της σημαίνει θα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα όχι μόνο για το παρών αλλά και για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η δεύτερη θέση να μην αφήνει ρεαλιστικές προοπτικές για πρόκρισης στους ομίλους του Champions League αλλά την έχουμε τρομερή ανάγκη για όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να μας προσφέρει αν κουμαντάρουμε. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης όπως είναι γνωστό θα στείλει τον ΑΠΟΕΛ στον 3ο προκριματικό του Champions League στους λεγόμενους δυνατούς. Εκεί χρειαζόμαστε την πρόκριση η οποία αν γίνει εφικτή θα δώσει μια τεράστια οικονομική ανάσα στην ομάδα μας. Η συμμετοχή στον 4ο προκριματικό του Champions League επιχορηγείται με ένα bonus της τάξης των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ από την UEFA με επιπλέον έσοδα να προκύπτουν από τα εισιτήρια και το market pool.

Η οικονομική ευρωστία ή καλύτερα η αποφυγή πιθανής χρεοκοπίας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ περνά μέσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και στη συνέχεια της πρόκρισης στον 4ο προκριματικό του Champions League. Αυτό είναι γνωστό στους διοικούντες και πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό και στους παίκτες, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο συνεργασίας και για τη νέα χρονιά ή σε αυτούς που θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα.

Οπότε παίκτες και προπονητές πρέπει να συνέλθουν ενώ ο κόσμος πρέπει να καταπιεί την πίκρα του αφού το ζητούμενο είναι η νίκη επί της Ομόνοιας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!