Η Primetel από την εξωτερική!

Σημαντική και εντυπωσιακή ανατροπή στα δεδομένα όπως είχαν προδιαγραφεί προέκυψε όσον αφορά το τεράστιο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας μας. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας με την Cytavision, ήρθε η νέα και αναθεωρημένη πρόταση της Primetel η οποία ίσως και σήμερα επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το θέμα είναι λίγο πολύ γνωστό και αφορά την τηλεοπτική στέγη του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο 2016-19 και υπό προϋποθέσεις την διετία 2014-16. Όπως προκύπτει μέχρι πρόσφατα η καλύτερη προσφορά ήταν αυτή της Cyta που ανερχόταν στο 1.8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η Primetel που έβαλε εδώ και καιρό στο μάτι την κορυφαία και πολυπληθέστερη ομάδα της Κύπρου, επανήλθε με καλύτερη προσφορά και όλα δείχνουν ότι έχει τον πρώτο λόγο στο να κερδίσει την χρυσή υπογραφή, εκτός και αν ο ημικρατικός οργανισμός επανέλθει τις επόμενες ώρες με νέα προσφορά.

Περίπτωση συνεργασίας με την ΚΟΠ TV δεν υπάρχει.

Η οριστική απόφαση για την τηλεοπτική στέγη του 2016-19 θα αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με την άρρωστη LTV και την περίοδο 2014-16. Το συνδρομητικό κανάλι αδυνατεί εδώ και χρόνια να ανταποκριθεί στις συμβατικές του υποχρεώσεις και χωρίς την πριμοδότηση από άλλα κανάλια θα πρέπει να συμβιβαστεί με το μοιραίο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!