Θέλει μεταγραφές, γαύρο και Γιούβε

Ο δικαιωμένος Δώνης χαρακτήρισε ως μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του τον σημερινό θρίαμβο που έφερε την πρόκριση στους ομίλους. Σε αυτούς θέλει να βρει απέναντι του τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ιταλίας για ευνόητους λόγους ενώ για να πάμε καλά και στην επόμενη φάση ζήτησε ήδη και δύο μεταγραφές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Συγχαρητήρια σε όλους. Στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Μέσα σε 10 μήνες πετύχαμε πολύ σημαντικά πράγματα. Ήταν ένας μεγάλος στόχος. Μέσα σε 10 μήνες πετύχαμε πολλά. Τώρα πρέπει να βάλουμε νέους στόχους. Σε όσα χρόνια προπονητικής καριέρας έχω, η Άαλμποργκ ήταν τακτικά η πιο δύσκολη αντίπαλος.

Βρισκόμαστε στους ομίλους γιατί κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ο πρώτος μας στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα. Βασικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεύτερος στόχος η ετοιμότητα των παικτών. Να ετοιμάζουμε όλους τους παίκτες για το 100%.

Αν μου κάνει το χατήρι η ομάδα, τότε θα κάνουμε κάποιες μετεγγραφές. Θα ήθελα δυο. Είναι η μεγαλύτερη προπονητική στιγμή στην καριέρα μου. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μου δίνει αυτό που χρειάζομαι.

Θα ήθελα να παίξουμε με την Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!