Θέλουμε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα

Οι τεράστιες ευρωπαϊκές επιτυχίες των τελευταίων ετών δημιούργησαν ένα πολύ πρωτόγνωρο συναίσθημα ευφορίας και υπεροψίας  για όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας. Όμως, τα δύο τελευταία χρόνια, με τα Ευρωπαϊκά μας στραβοπατήματα θυμηθήκαμε τι θα πει αποτυχία και απογοήτευση. Οι αποκλεισμοί από την Ευρώπη αλλά και η τραγική αρχική πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα  μας θύμισαν ποια ήταν και παραμένει η πρωταρχική αποστολή του ΑΠΟΕΛ.    Αν πρέπει να καταγράψουμε ένα θετικό μέσα από όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που ζήσαμε από το καλοκαίρι μέχρι πρόσφατα, σίγουρα είναι η προσαρμογή μας στην πραγματικότητα και η αναγνώριση της σημασίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ έχει ως προτεραιότητα του τα βασικά. Ότι δηλαδή πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας θα πρέπει να παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος κάθε χρόνο. Οι τελευταίες αποτυχίες στην Ευρώπη βοήθησαν στο να αποβάλουμε τον κορεσμό με τον οποίο απαξιούσαμε να ασχοληθούμε με σοβαρότητα και αφοσίωση στο πρωτάθλημα.  

Μετά από πολλά χρόνια, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να γίνει η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο, τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες και τους πιο πολλούς οπαδούς. Η πρωτιά σε όλους αυτούς τους τομείς ήρθε μέσα από πείσμα, αφοσίωση, οργάνωση και χρόνο. Θα είναι τουλάχιστον άδικό προς τους εαυτούς μας να παραγνωρίζουμε ποιες είναι οι προτεραιότητές μας και να αναπολούμε το πρόσφατο παρελθόν.  

Ο ΑΠΟΕΛ πίστεψε σε δύσκολα χρόνια ότι μπορεί να γίνει πρώτος σε όλα και το κατάφερε. Και για τον λόγο αυτό δεν γίνεται να κάνουμε καθόλου υποχωρήσεις σε θέματα που αφορούν την πρωτιά μας στην Κύπρο για χάρη οποιαδήποτε άλλης ανάγκης.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει το πρωτάθλημα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι θέμα προς συζήτηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!