Θα εξαντληθούν τα περιθώρια με Πέτροβιτς

Όλα συνηγορούν ότι θα ζήσουμε και πάλι ένα μεταγραφικό θρίλερ παρόμοιο με αυτά των προηγούμενων περιόδων εκτός και αν ανατραπούν τα δεδομένων των τελευταίων ημερών. Και αυτό γιατί η περίπτωση του Πέτροβιτς είναι αυτή που κέρδισε τον προπονητή μας που δείχνει διαθετημένος να εξαντλήσει τα περιθώρια κρίνοντας την περίπτωση του συμπατριώτη του ως εξαιρετική. Για τον Σέρβο όπως έχουμε ήδη γράψει γίνονται προσπάθειες για να έρθει στον ΑΠΟΕΛ υπό μορφή δανεισμού αφού η περίπτωση αγοράς του είναι ανέφικτη. Στον Πέτροβιτς που εκπροσωπείται από τουλάχιστον δυο μάνατζερ έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση για διετή συνεργασία όπως επίσης και στην Μπλάκμπερν που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Τονίζουμε εσκεμμένα το γεγονός ότι ο 23χρονος Σέρβος εκπροσωπείται από διάφορους μάνατζερ γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν μιλά με αυτόν που διαρρέει στα μέσα ενημέρωσης διάφορα ποσά.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι παρόλο που συνηθίζεται να υπάρχει όρος στα συμβόλαια παικτών που αγωνίζονται στην Premier League, να μένουν ελεύθεροι σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας του, στην περίπτωση του Πέτροβιτς αυτό δεν ισχύει.

Η περίπτωση του Σέρβου μεσοαμυντικού είναι δύσκολη και το ενδεχόμενο να χαθεί χρόνος δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού μόνον εάν η Μπλακμπερν εκτιμήσει δεόντως την ευρωπαϊκή προοπτική του ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να αποδεχτεί την πρόταση.

Σε περίπτωση που η αναμονή δεν φέρει το ποθητό αποτέλεσμα η προσοχή θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις με αυτή του Καρυπίδη να θεωρείται τέτοια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!