Θεωρείται κλειστός!

Αν δεν συμβεί κάτι απίθανο την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τόμα Ντε Βινσέτι στην ομάδα μας! Η επιμονή του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του παίκτη απέδωσε και η ομάδα μας μπορεί να ισχυρίζεται ότι προχώρησε σε μια μεταγραφή που έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχτεί σπουδαία. Ο Αργεντίνος υπέγραψε ήδη το σχετικό προσυμφωνητικό ενώ και ο Ολυμπιακός έχει δώσει τη συγκατάθεση του για εξάμηνο δανεισμό. Παραμένουν τα τυπικά τα οποία δεν φαίνονται ικανά να χαλάσουν το deal. Τι παίρνει ο ΑΠΟΕΛ

Ο 24χρονος (15/02/1989) σκιαγραφείται ως ένας μεσοεπιθετικός που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις αφού μπορεί να χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δυο του πόδια. Η φυσική του θέση είναι στον άξονα της κεντρικής γραμμής ενώ στον ΠΑΣ Γιάννενα αγωνίστηκε και σαν δεύτερος επιθετικός. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ακρίβεια στις μεταβιβάσεις η οποία μαζί με την ικανότητα του να «βλέπει» γήπεδο του επιτρέπουν να σπάει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο Ντε Βινσέτι έχει πολύ καλά χτυπήματα γεγονός που θα βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ σε ακόμα έναν τομέα που έχει πρόβλημα και η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει τον Σαντίν ο οποίος χρειάζεται να πάρει την μπάλα εκεί και όταν πρέπει για να την στείλει στα δίκτυα.

Το γεγονός ότι ο παίκτης έρχεται υπό μορφή δανεισμού δεν μας επιτρέπει να ισχυριστούμε ότι η απόκτηση του έχει τον χαρακτήρα επένδυσης έστω και αν οι ενδείξεις είναι ότι δύσκολα θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό επί Μίτσελ.

Το βιογραφικό του Ντε ΒινσέτιΌπως είναι γνωστό ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο οποίος τον απέκτησε πέρσι μετά την εντυπωσιακή του παρουσία με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Ντι Βινσέτι ανιχνεύθηκε από τους σκαουτερ του ΠΑΣ Γιάννενα στην Αργεντινή και με την παρουσία του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδα.

Το 2010-11 ο Ντε Βινσέτι ήταν βασικός στην ομάδα του ΠΑΣ που κέρδισε την άνοδο στη Superleague ενώ την επόμενη χρονιά τη βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία. Η υπέρβαση έγινε το 2012-13 όπου τα Γιάννενα τερμάτισαν στην 5η θέση με τον Αργεντινό να έχει 26 συμμετοχές και να πετυχαίνει 4 τέρματα.

Το καλοκαίρι ο Μίτσελ έκρινε ότι ο Ντε Βινσέτι δεν θα είχε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό έτσι παρέμεινε υπό μορφή υποσχετικής στα Γιάννενα μέχρι σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!