Ιβάν: No fear

Συνειδητοποιημένος, με επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε αύριο αλλά και χωρίς φόβο παρουσιάστηκε ο Γιοβάνοβιτς στη δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο προπονητής μας τόνισε ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα και πως δεν τίθεται θέμα φόβου αλλά σεβασμού προς την Ρεάλ. Ο Ιβάν εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά και δημόσια την απογοήτευση του για την κλήρωση αφού πίστευε ότι με μια καλύτερη ομάδα θα είχαμε περισσότερες ελπίδες.   Οι σημαντικότερες επισημάνσεις του Γιοβάνοβιτς

Για τον αυριανό αγώνα και τις δυσκολίες του

«Είναι μεγάλη η ανυπομονησία. Όπως και το πρώτο παιχνίδι, είναι ένα μεγάλο γεγονός και τεράστια εμπειρία. Σίγουρα για το μέλλον της ομάδας είναι σημαντικά τα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε μικρές ομάδες, μέχρι ομάδες που διεκδικούν το Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένω μια καλή εμφάνιση, έτσι και αλλιώς η Ρεάλ έχει πάρει την πρόκριση».

«Είναι δύσκολο για μια ομάδα σαν εμάς να αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ. Τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα της Ρεάλ. Χρειάζεται αγωνιστική πειθαρχία. Εκείνο που θέλουμε να βελτιώσουμε είναι όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας και μπορούμε να το κάνουμε».

«Δεν φοβάμαι το παιχνίδι. Η Ρεάλ έχει πετύχει 100 γκολ στο πρωτάθλημα αλλά δεν φοβάμαι. Μπορεί να συμβεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα αλλά δεν σκεφτόμαστε ποτέ έτσι. Έχουμε σεβασμό στην Ρεάλ και στο γήπεδο όμως δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν παίζεις με την Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε».

Για τα όσα πετύχει ο ΑΠΟΕΛ

«Οι εμπειρίες που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτες. Όλες οι ομάδες στους ομίλους ήταν πιο μεγάλες από εμάς. Τις αντιμετωπίσαμε όλες με τον καλύτερο τρόπο και πιστεύω ότι βελτιωθήκαμε πάρα πολύ. Η παρουσία μας εδώ δεν είναι τυχαία, βάση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μου. Φέτος είναι το αποκορύφωμα. Η ατυχία μας είναι ότι βρεθήκαμε απέναντι στην Ρεάλ. Όμως, μπορεί να είμαστε και τυχεροί γιατί παίζουμε με την τοπ ομάδα του ποδοσφαίρου και μπορούμε να μάθουμε πολλά».

Για τη σκληρή κλήρωση..

 «Όταν κληρωθήκαμε με την Ρεάλ ήμουν απογοητευμένος γιατί πίστευα ότι με μια καλύτερη κλήρωση θα είχαμε ελπίδες. Μετά σκέφτηκα ότι ίσως να είναι ένα δώρο να παίξεις με αυτή την ομάδα γιατί οι εμπειρίες είναι τεράστιες και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές και για το ΑΠΟΕΛ μελλοντικά. Παίζουμε απέναντι σε μια τοπ ομάδα, απέναντι σε ένα από τους καλύτερους προπονητές και σε ένα γήπεδο που προκαλεί δέος. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Για το αν απολαμβάνουν την εμπειρία της Ρεάλ

«Η απόλαυση σε αυτά τα παιχνίδι είναι των φιλάθλων. Εμείς δυστυχώς ποτέ δεν απολαμβάναμε τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η λέξη απόλαυση είναι απαγορευμένη. Πρέπει να το δούμε με κάθε σοβαρότητα γιατί παίζουμε με την Ρεάλ. Αυτό που ξέρουν οι ποδοσφαιριστές μου είναι ότι πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι».

«Αγωνιστικά προβλήματα είναι οι Ολιβέιρα και Τρισκόφσκι. Ο Αλμέιδα είχε μια ελαφριάς μορφή ίωσης και θα περιμένουμε μέχρι αύριο. Κάποιοι μικροτραυματισμοί στο παιχνίδι με την Ομόνοια θα τους δούμε στην σημερινή προπόνηση. Υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο. Σίγουρα θα ήθελα να τους έχω όλους στην διάθεσή μου».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!