Κάναμε μεταγραφή – επένδυση!

Σύμφωνα με τη Sportday η ομάδα μας προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη η οποία για διάφορους λόγους δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. Οι Φοίβος Ερωτοκρίου και Κώστας Χριστοδούλου συμφώνησαν στη μεταγραφή του 20χρονου Μοχάμεντ Λαμίν Ν’Ντάο που ανήκει στη Δόξα. Πρόκειται για μεσο από την Ακτή Ελεφαντοστού ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα αλλά και στον Ολυμπιακό. Το σκεπτικό της απόκτησης του έχει να κάνει με την ανάγκη να υπάρχουν λύσεις στην ομάδα χωρίς όμως η ομάδα να στερείται των 17 θέσεων ξένων-κοινοτικών που δικαιούνται να εγγραφούν στον κατάλογο Α. Ο Ν΄Νταου είναι κάτω των 21 ετών έτσι δεν παίρνει θέση στον κατάλογο Α.

Ο μικρός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια επέμβαση στο γόνατο και υπολογίζεται να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό δεν ανησυχεί τον Σέρτζιο αφού πρόκειται για μεταγραφή επένδυση της οποία η ορθότητα θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Η συμφωνία έγινε εδώ και μέρες αλλά δεν ανακοινώθηκε προκειμένου να γίνουν οι πιο «δυνατές» μεταγραφές προβλέπει δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο και στη συνέχεια option αγοράς του.

Ο Ν΄Νταου προστίθεται σε έναν κατάλογο μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Πίερος Σωτηρίου και το ζητούμενο είναι πόσες ευκαιρίες θα τους δοθούν σε επίσημους αγώνες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!