Καζαμίας 2011

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣΗμέρα των Φώτων και ο τέως μεγαλοπαραγοντας Γιώργος Απεγητος κάνει δώρο στον ΑΠΟΕΛ τον Ροναλτινιο! Σκεπτικισμός στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ με ατάκες όπως «σιορ τούτος εν κάμνει για την Μιλαν εν να κάμνει για το ΑΠΟΕΛ?» «εφαν τα πσουμια του» και «θελει εναν νεκροταφειον φκιορα στα μπουζουκκια»!! Τελικά ο Απεγητος αγανακτα κα δωρίζει τον παίκτη στην ΠΑΑΕΚ η οποία με τον Βακουφτση και τους Μαλεκκο και Ξιουρουππα οι οποίοι επανήλθαν στην ενεργό δράση καθίσταται πανίσχυρη. Το μεγάλο ντέρμπυ Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ διακόπτεται λόγω ρίψης ακόντιων και μοτοποδήλατων στον αγωνιστικό χώρο και ενώ το σκορ ήταν 2-2!!!. Ο Κατσουνωτος της Αστυνομίας επιρρίπτει τις ευθύνες στα Σωματεία και ισχυρίζεται ο «η Αστυνομία έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τα αντικείμενα παρά το ότι ερευνήθηκαν εξονυχιστικά όλοι οι οπαδοί κατά την προσέλευση τους….». Στα επεισόδια πρωταγωνιστούν οι Γιουρουκκης και Αλ Καπονε οι οποίοι είχαν αποδράσει την προηγούμενη από ινστιτούτο αισθητικής στο όποιο έκαναν solarium με την συνοδεία Αστυνομίας!!

Κατόπιν τούτου αποφασίζεται όπως όλοι ανεξαίρετα οι αγώνες αρχίζουν με την ανατολή του ηλίου και όπως όλοι οι θεατές φέρνουν μαζί τους ταυτότητα, βιογραφικό, πιστοποιητικό καλού χαρακτήρα, πιστοποιητικό αποδοχών και Τραπεζιτική εγγύηση για Ευρώ 1000 ανά θεατή!!!!!. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας δηλώνει ότι δεν «υφίσταται λόγος για παραίτησης του» ο δε Υπουργός Δικαιοσύνης ζητά να ενημερωθεί διότι «ήταν τζηνυιν που εγιναν οι καφκκαδες!!!» Ο Χριστόφιας εκφράζει την απόλυτη στήριξη του και στους δυο…

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η ΟΥΕΦΑ με απόφαση σοκ αναθέτει την Παγκόσμια διαχείριση των τηλεοπτικών του Champions League και του Europa League στο PLUS-Tv του ΑΚΕΛ,και του Αντρεα Σοφοκλεους. Η LTV, η CYTAVISION και το SIGMA εξασφαλίζουν Διάταγμα από Δικαστήριο της Σομαλίας αλλά ο Σοφοκλεους αντιδρά με άλλο Διάταγμα από το  Ανώτατο Δικαστήριο του Τομπουκτού. Η υπόθεση γίνεται μύλος μετά από παρέμβαση του Κούμα ο όποιος μέσω Αλβανικής offshore με τον Παπουτσο και τον Πασχαλη Παπαδοπουλο εξασφαλίζει τα δικαίωμα για 10 χρόνια και τους αφήνει όλους σύξυλους..Η Αλέκα Παπαρήγα αναλαμβάνει την Προεδρία του Παναθηναϊκού και αμέσως καταργεί τις μετοχές για να εκλείψουν του καπιταλιστικά πρόβλημα και τα κατάλοιπα του πολυμετοχικού!!!. Αμέσως ο Μιλτης προσφέρεται να ενοποιήσει και να χρηματοδοτήσει τα τριφύλλια Ελλάδος και Κύπρου καθώς και τον ΟΤΕ με την CYTA.

Η Ομόνοια χάνει από την Ανόρθωση με 6-5 παρά τα 5 πέναλτι που τις δίνονται από τον Τραττο! Ταυτόχρονα καταγγέλλει την διαιτησία διότι πριν το 1ο γκολ της Κυρίας προηγήθηκε ανάποδο αραουτ!!!….

Συνεχίζονται τα Διοικητικά αδιέξοδα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα. Γίνονται σκέψεις για ενοποίηση των Σωματείων και ανάληψη της προεδρίας από την  Ιερά Σύνοδο με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο! Αντιδρούν οι Γαλάζιοι Άγγελοι και οι φυγάδες και καταφεύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στο μεταξύ οι Παντελής και Δημήτριου διευθετούν μονομαχία μέχρι θανάτου στο Ελ Πάσο για να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα

ΜΑΡΤΙΟΣ

Καταλογίζεται πέναλτι εναντίον της Ομονοίας μετά από 48 μήνες και 134 αγώνες. Η απόφαση αναιρείται διότι ο παίκτης που ανατράπηκε «δεν φορούσε λαστιχουδιν στην αριστερή του κλατσαν». Ο Θεοδωρος Καυκαριδης μίλα για «απόλυτα σωστή απόφαση συμφώνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος» Συμφωνεί απόλυτα μαζί του και η Στέλλα Σωκράτους του SUPERSPORT FM…

Κύπρος – Πορτογαλία 0-8! Με μόνο διασωθέντα τον Σκευο Χριστο ο όποιος παραχωρεί 2 πέναλτι, κάνει δυο γκέλες από τις οποίες σκοραρει ο Μοιρελες της Λιβερπουλ και βάζει και ένα αυτογκόλ ΚΟΠ εκδίδει ανακοίνωση με την οποία καλεί τον προπονητή και τους Παίκτες της Εθνικής να «σταματήσουν να μαλακιζονται και να τιμήσουν το Εθνόσημο» παρεμβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος και ρωτά «Ποιο Έθνος?» και ο Αντρος Κυπριανου τον καταγγέλλει στην ΦΙΦΑ για παρέμβαση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα….

Ο Γιώργος Κούμας γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bentley στη νοτιοανατολίκη Ευρώπη, ενώ δαπανά διαφημιστικό κονδύλι αξίας 500 χιλιάδων ευρώ για την προώθηση της φίρμας. Η Καθημερινή δεν παίρνει ούτε σεντ και απαιτεί πόθεν έσχες για τη φαλακρή δύναμη.

Στους Εορτασμούς για τις επετείους της 25ης Μάρτιου και 1ης Απριλίου στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ δημιουργείται το αδιαχώρητο με 350 Υποψηφίους για το Ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις Βουλευτικές εκλογές του Μάιου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Με τις βουλευτικές εκλογές του Μάιου να πλησιάζουν το ΔΗΚΟ στο μανιφέστο του προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για τις προεδρικές του 2013 για να «διασφαλιστούν τα συμφέροντα του λαού η διαφάνεια και οι διαχρονικές άξιες και θέσεις του κόμματος στο Κυπριακό». Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τον Δεκέμβριο 2011 και πλήρες σχέδιο υπουργοποιήσεις και προεδρίας ημικρατικών για όλα ανεξαίρετα τα μελή της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Το ΑΚΕΛ προσφέρει στον Κάρογιαν ισόβια την Προεδρία της Βουλής αλλά αντιδρούν Νικόλας-Κενεβεζος και Κολοκασιδης με νομοσχέδιο το όποιο να στερεί τα εκλογικά δικαιώματα σε Αρμενίους και Μαρωνιτες!!!

Κατόπιν οδηγιών του Χριστόφια ο Άντρος Κυπριανού προτείνει στον Φοίβο Ερωτοκρίτου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ. Ο πρόεδρος μας αρνείται ευγενικά επικαλούμενος απειλές που δέχεται από τον Κκουλά.

Η Ομόνοια για 3ο συνεχές παιγνίδι δεν κερδίζει πέναλτι. Σε δηλώσεις του ο Θεοδωρος Καυκαριδης μίλα για «ακατανόητες συμπεριφορές» και ζητά Διαιτητές από το Ισραηλ και την Βουλγαρία (κατά προτίμηση τιμωρημένους στις χώρες τους.) Προσφέρεται μάλιστα να καλύψει τα έξοδα διαμονής τους στο Χιλτον!!Στο μεταξύ η «Θυρα 9» πραγματοποιεί απεργία πείνας έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ απειλώντας ότι «θα τα κρουσουμεντε ουλα!» Η Αστυνομία επεμβαίνει και σε συνεννόηση με τον Υπουργό Δημόσιας τάξης ακυρώνει το πρωτάθλημα στο όποιο προηγείται το ΑΠΟΕΛ με 10 βαθμούς διάφορα  για λογούς Κρατικής Ασφάλειας!!

ΜΑΙΟΣ

Ο Ηλίας Χαραλάμπους εκλέγεται βουλευτής του ΑΚΕΛ στις εκλογές του Μάιου. Ο Οκκας καταχωρεί προσφυγή στο εκλογοδικείο διότι του είχαν τάξει αυτού το βουλευτιλικκιν πριν τον φάει ο Λεμονής!!! Στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ περιλαμβάνονται και οι Φιντελ Καστρο, Αλέκα Παρηγόραγα οι αδελφοί Κατσιμιχα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Σκευος Χριστου οι οποίοι αποτυγχάνουν να εκλεγούν μετά από οδηγίες του κόμματος.

Στο ΔΗΣΥ εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ο Διονύσης Χιώτης με δεύτερο τον Ουίλιαμ Μποαβεντουρα, Εκλέγονται επίσης ο Νεκτάριος Αλέξανδρου με 95% των γυναίκειων ψηφων, ο Μερκης στη Λεμεσό ο Γουμενος και ο Σπυρου στην Αμμόχωστο  και ο Τζορτι Κροιφ στην Λάρνακα!!!!!. Παραιτούνται και αποχωρούν από την πολιτική οι Αβέρωφ, Τορναριτης, Στυλιανιδης, Ποργουριδης, Ζαχαριας Κουλιας , Λευτερης Χριστοφορου, Αγγελος Βοτσης, Αθηνα Κυριακιδου και Ιωνας μιλώντας για αχαριστία και «φουρποποιηση» της πολίτικης ζωής του τόπου με απρόβλεπτες συνέπειες!!!!

Πρόεδρος της Βουλης εκλέγεται ο Μουσκαλλης του ΑΚΕΛ και της Σαλαμινας και της Ομονοιας. Ανακοίνωση της Υπηρεσίας εκλογών μίλα για θρίαμβο της Δημοκρατίας και εξάλειψη της κομματικοποίησης στο Ποδόσφαιρο.

Η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ο Πρόδρομος Πετρίδης παραχωρεί τις μετοχές του στον Χάρη Λοϊζίδη ο οποίος γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος.  Με τη στήριξη του Ζιβανάρη μάλιστα, προχωρά σε καταστατική αλλαγή με την οποία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ορίζεται ισόβιος προπονητής.

 Μετά από την απόλυτη ισοβάθμια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ελλάδα αποφασίζεται όπως ο τίτλος κριθεί σε αγώνα σουμο μεταξύ Μαρινακη και Πατερα με διαιτητή τον Απεγητο για την αποφυγή επεισοδίων. Ο αγώνας δεν αρχίζει ποτέ λογω απεργίας της ΔΕΗ, του Μετρο, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η ΕΠΑΕ ανακηρύσσει Πρωταθλήτρια Ελλάδος την Ομόνοια!!! Αμέσως συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου όπου αποφασίζεται η διάλυση του σωματείου για να αποφύγουν τον εξευτελισμό. Τα περιουσιακά στοιχειά του Σωματείου δωρίζονται στο ΑΚΕΛ πλην του Αλωνευτη ο όποιος θα αφοσιωθεί στη διαφήμιση των καλσον της CALZEDONIA έναντι αστρονομικής αμοιβής.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Λουα-Λουα εκλέγεται νέος Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. και υπόσχεται να ασχοληθεί ενεργά με το Κυπριακό. Εντος 5 ημερών υποβάλει το σχέδιο λύσης με την ονομασία «Λομανα 1» βασιζόμενο στο «Αναν 5.5»  Οι Λαζαρος Μαυρος Ζαχαριας Κουλιας και ο Πιττοκοπιτης του ΔΗΚΟ και ο Ουρανιος με τον Χριστοδουλο Χριστοδουλου αρχίζουν επ’αοριστον απεργία πείνας.

Αιφνίδια παραίτηση της Υπουργού Συγκοινωνιών Ερατως-Κοζακου Μαρκουλη για να ασχοληθεί με το μοντελιγκ!! Νέος Υπουργος ο Μιλτιαδης Νεοφυτου!! Ταυτόχρονα ανατίθεται στην Miltiades Neofytou Constructions όλα τα εκκρεμούντα έργα για την Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2012.

Αμέσως ανακοινώνεται συμφωνία μαμούθ 120 εκατομμυρίων Ευρώ μεταξύ των Δημοσίων Έργων, του ΚΟΤ, της ΑΤΗΚκαι της Ομόνοιας για διαφήμιση στην φανέλα, το παντελονάκι, το μανίκι, την κλατσα και την  επιγονατίδας της ομάδας του Λαού….. Η Ομόνοια ανακοινώνει συμφωνία με τους Ραουλ, Μπεκαμ, Λαμπαρτ, Γκιγς, Φαμπρεγας και Καιαφα με άμεσο στόχο την πρόκριση στους ομίλους και τα εισιτήρια διάρκειας εκτοξεύονται στις 15000!! Σε κοινή ανακοίνωση τους οι Θεόδωρος Καυκαριδης και Στεφανος Στεφανου χαρακτηρίζουν τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης «για εμπλεκόμενα» ως εικασίες που εξυπηρετούν τα Τουρκικά συμφέροντα!

Η BOLIVAR του Γκιγιερμο Ογιος κατακτά το Κοπα Λιμπερτατορες συντρίβοντας στον τελικό την Ριβερ Πλειτ με 3-0. Ο Ογιος αφιερώνει τον θρίαμβο του στην Εκτελεστική της  ΚΟΠ και ανεβάζει σχετική αφιέρωση με τα γεννητικά του όργανα στην σελίδα στο Facebook!!!. Αμέσως ο Χριστοφιας καταγγέλλει το θέμα σε ομιλία του στην Βουλη της Αργεντινης. Προηγουμένως καταθέτει στεφάνι στο μαυσωλείο του Τσε συνοδευόμενος από τον Καζακαιο, τον Σωτηρη Καιαφα και τον γιατρό Φαντη.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Η κλήρωση για τους πρώτους γύρους των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων φέρνει αντιμέτωπη την Ομόνοια με την Alania Vladikavkaz, το ΑΠΟΕΛ. Η Ομονοια ναυλώνει 23 για την μεταφορά 9000 οπαδών της στην Ρωσία. Στην επιστροφή ναυλώνονται ακόμη 3 αεροπλάνα για να μεταφέρουν τις καφτσιες των πράσινων οπαδών από τον Καύκασο. Ο Νεοκλης Συλικιωτης με τροποποίηση του σχετικού Νόμου εξασφαλίζει την γρήγορη έκδοση των απαραιτήτων βιζών….

Η Ρωσική ομάδα προκρίνεται στα πέναλτι με 21-20 με τον νεοαποκτηθέντα Ουον να χάνει το τελευταίο χτύπημα. Η Ομονοια καταφεύγει στην ΦΙΦΑ και ζητά την κατάργηση της διαδικασίας των πέναλτι καταγγέλλοντας το διεθνές παρασκήνιο και την παράγκα των Τσελεπου και Παπουτσου.

Το ΑΠΟΕΛ ενισχύεται με τους Κατσουρανη, Καραγκουνη Νικοπολιδη Παντο, Κουτσιανικουλη, Σειταριδη, Νινη, Μανιατη Χαριστεα και Γεωργεα μέσα στα πλαίσια της πλήρους ανανέωσης και Ελληνοποιησης της ομάδας συμφώνα με τις εξαγγελίες Χατζηλιαση!!

Η ΟΥΕΦΑ αναθέτει στον Παπουτσο την επιμόρφωση των Διαιτητών της. Αμέσως ο Παπαουτσος ξυρίζει την κκελε του στα πρότυπα του Κολινα!!

Κάθαρση στην Δικαστική της ΚΟΠ. Καθαιρούνται όλα τα μελή και αντικαθίστανται από την Πειθαρχική Επιτροπή του ΑΚΕΛ! 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η ΚΟΠ αφαιρει την αδεία προπονητού Α’Κατηγοριας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς διότι ο βαθμός του στα Θρησκευτικά στην 3η Λυκείου ήταν κάτω από την βάση. Παρεμβαίνει ο Χατζηλιασης και προσκομίζει απόφαση της Ιεράς Συνοδού η οποία ανακηρύσσει τον Ιβαν σαν οσιομάρτυρα της προπονητικής. Αμέσως η ΚΟΠ τροποποιεί το Καταστατικό της για να επιτρέπεται σε κληρικούς να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή. Αμέσως η Πάφος προσλαμβάνει τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο τον Β ως προπονητή φυσικής Κατάστασης και τον Κύκκου Νικηφόρο ως εκπρόσωπο Τύπου!

O Πρόδρομος Πετρίδης αποεπενδύεται πλήρως από οτιδήποτε σχετικό με το ΑΠΟΕΛ αφού πείθεται να παραχωρήσει στον Γιώργο Γεωργίου (Τζίτζι) το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών που κατέχει στο apoel.net. Ο Γεωργίου την επόμενη κιόλας μέρα κλείνει το site αφού δεν εξυπηρετεί «τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ».

 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Η νεοφώτιστη ΠΑΑΕΚ με τους Ροναλτινιο -Βακουφτση-Μαλεκκο-Ξιουρουππα-Παναγιωτου Γιαγκουδακη-Οκκαριδη και Δασκαλακη κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος συντρίβοντας την Ομονοια 3-0 με χατ-τρικ του Βακου!!!.  Η Ομόνοια κάνει ένσταση διότι ο μέσος ορος ηλικίας της ομάδας ήταν άνω των 40 και έπρεπε να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Βετεράνων της ΚΟΠ. Η  Δικαστική την δικαιώνει και κατακυρώνει τον αγώνα στην Ομόνοια με 3-0 και αφαιρει 8 βαθμούς από την ομάδα της Κερύνειας. Αμέσως ο Αρχιεπίσκοπος αυτοπυρπολείται έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ.

Σε άλλο αγώνα της πρεμιέρας στο ΓΣΠ δημιουργείται το αδιαχώρητο στον αγώνα Ολυμπιακου Λευκωσιας-Ακριτα Χλωρακας. Διατιθενται 14 εισιτήρια με 178 ευρώ εισπράξεις. Ο Μιλτης σχολιάζει με την έκφραση «κριμας τα εξοδα» αναφερόμενος στα έργα γύρω από το στάδιο.

Παραδίδεται από την Miltiades Neofytou Constructions το νέο θέατρο του ΘΟΚ στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια κάνει ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνοδευόμενος απο τον Καστρο, την αγγονισσαν του Τσε και την Αλέκα Παπαρήγα. Όλοι μιλούν για μια νέα αντι-ιμπεριαλιστικη προσέγγιση στις πολιτιστικές παραδόσεις του τοπου. Στην τελετή απονέμεται το 1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ στον Σταθη Αλωνευτη για τον ρολό του  στην Κωμοδια «Δωστε στον Κοτσουθκια πεναλτυ!!»

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Φοβερά επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της Ανεξαρτησίας όταν 100 πορτοκαλι φωνάζουν «Χριστοφια-Προδοτη-Καταδοτη» μπροστά τους επισήμους!!  Γινονται 80 συλληψεις και  οι συλληφθεντες δικάζονται από Ειδικό Δικαστήριο με Πρόεδρο τον Εισαγγελέα Παπασαββα ο οποίος τους καταδικάζει σε 20 χρόνια φυλακή για προσβολή Κρατικών Συμβόλων!!

Η Ομόνοια χάνει ξανά στο ΓΣΠ από την Πεγεια με 0-1 με γκολ του Βασκονσελος και η Θυρα 9 πυρπολεί το ΓΣΠ. Η Ομόνοια τιμωρείται με 20,000 ευρω πρόστιμο…Ο Χριστόφιας με προεδρικό διάταγμα υποβιβάζει την ομάδα της Πάφου και διατάσσει την Ομόνοια να ασχολείται μόνο με το Foot-sal.

Αποφασίζεται η εγκαθίδρυση Φορέα Ισόνομης Ανάπτυξης του τζόγου για να αντιμετωπίσει η εισροή Τουριστών στα καζίνα των κατεχόμενων. Πρόεδρος ο Αλ Καπονε και μελή ο Λουκας Φανιερος, ο Νικος Χαραλαμπους και ο Μαλε με τον Βακου αφιλοκερδώς….. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Η Ομονοια ανακοινώνει την διδυμοποιηση της με την Καρσιακα Σπορ «για να πέσουν τα τείχη της ξενοφοβίας και του ρατσισμού  στον Αθλητισμό».

Εγκρίνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο η εκτακτη χορηγια 15 εκατομμυρίων Ευρω σε Σαλαμινα, Αλκη, Ερμη και Ομονοια για να περάσουν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για αδειοδοτηση….. Η γη θα απαλλοτριωθεί από την περιουσία της Εκκλησία κατι που προκαλεί την οργίλη αντίδραση του Αρχιεπισκόπου ο όποιος παρομοιάζει τον Χριστοφια με την Μωάμεθ τον Εκπορθητή. Η χώρα απειλείται με εμφύλιο σπαραγμό και ο Χατζηπετρου της ΠΑΣΥΔΥ και ο Κυριτσης της ΠΕΟ ανησυχούν για την τύχη της ΑΤΑ μέσα από την όλη κρίση και κατηγορούν το «μεγάλο κεφάλαιο» για την κατάσταση.

Η κόντρα Γιοβάνοβιτς με τους Αλμειδα και Σολάρι οδηγείται στα άκρα και οι δυο Λατίνοι σε συνέντευξη τους στη Χαραυγή κατηγορούν τον προπονητή τους. Ο Χάρης Λοϊζίδης, ως μεγαλύτερος μέτοχος, ορίζει ερευνών λειτουργό τον Παύλο Καδή ο οποίος στο πόρισμα του επιρρίπτει ευθύνες στους δυο Λατίνους.

Ανακοινώνεται η κατασκευή του γηπέδου της Ομόνοιας στη Νησου με κρατική χορηγία για να χρησιμοποιηθεί στην τελετή ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας από τον Χριστόφια! Το γήπεδο θα ονομαστεί «Στάδιο Αλληλεγγύης και Προόδου των Λαων» και θα υπάρχει και τζαμί προς την πλευρά της Μέκκας. Οι Στεφανου και Καυκαριδης με κοινή ανακοίνωση τους μιλούν για αξιοκρατικές και διαφανείς  επιλογές με ανεξάρτητα κριτήρια και κατηγορούν την αντιπολίτευση για «ασύστολη σπερμολογία!!»

Χάνονται τα ίχνη του Φοίβου Ερωτοκρίτου ο οποίος πήγε στη Σιβηρία για κυνήγι. Όλα τα μέλη του δ.σ σε συνεντεύξεις τους δηλώνουν έτοιμα για την προεδρία της εταιρείας. Την ετοιμότητα τους εκφράζουν επίσης οι Chris Τριανταφυλλίδης και Χριστόφορος Τορναρίτης.

Στο πρωτάθλημα ο Λιλλης κατηγορεί τον Φανιερο για εξαπάτηση διότι πρόσφερε το 4-4 στον αγωνα Αλκης-Ερμης προς 75/1 αντι 100/1 «τζαι εφαν μας τα ριαλλια μας…» Η Κυπριακή Αστυνομία ζητά δεκαετή παράταση για να εξετάσει τους κόκκινους φάκελους για στημένα παιχνίδια που είχε στείλει η ΟΥΕΦΑ πριν ένα χρόνο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Εκδίδεται μετά από 3 χρόνια η απόφαση της ΚΟΠ για την διαμάχη Ομονοιας-Οκκα. Απαλλάσσεται από οποιαδήποτε οφειλή η Ομόνοια και καταδικάζεται ο ποδοσφαιριστής σε αποζημιώσεις 150.000 διότι έπαιξε με τα αισθήματα του Λαου. Ο Καυκαριδης θριαμβολογεί λέγοντας ότι πρυτανευσε το περί Δικαίου Αίσθημα του Λαού. 

Νέες εξελίξεις στα Διοικητικά της ΚΟΠ με παραίτηση Κουτσοκουμνη και ανάληψη της Προεδρίας από την Σωτηρούλα Χαραλαμπους και την Ακκελιδου του ΑΚΕΛ. Στο μεταξύ ο ΚΟΑ αποφασίζει να δωρίσει το Μακαρειο στην Ομονοια για να με πηγαινοέρχονται στην Νησου τζαι να κουράζονται..

Παίκτης της Χρονιάς ανακηρύσσεται ο Γιωργαλλιδης της Ομονοίας. Φιλοξενείται στο εορταστικό πρόγραμμα του Μάριου Αβραμίδη στον ΑΝΤ-1. Η συνέντευξη διαρκεί 8 ώρες και 23 λεπτά και μπαίνει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!!

Συλλαμβάνεται για απόπειρα πραξικοπήματος ενάντια στον Χριστόφια ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Άντης Πολυδώρου.

Η ΤΣΕΣΕΚΑ Μοσχας στεφεται Παγκοσμια Πρωταθλητρια Συλλόγων νικώντας στο Τοκυο την BOLIVAR του Ογιος με 2-1. Το νικητήριο τέρμα πετυχαινει ο Σκευος Χριστου και το αφιερώνει στον Ιωσηφ Λενιν!!  

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου επιστρέφει με υποβρύχιο του ρωσικού ναυτικού στο λιμάνι Λεμεσού και χιλιάδες αποελίστες τον υποδέχονται. Ο πρόεδρος με δηλώσεις του εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους και θυμίζει τη δήλωση του Μουσκάλλη ότι το ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχο.

Καλή Χρονιά από τον Καζαμία σας

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!