Καθοριστικό διήμερο

Τα ραντεβού έγιναν, οι προτάσεις κατατέθηκαν και ο ΑΠΟΕΛ περιμένει εδώ και λίγες μέρες τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του για να κλείσει και το θέμα της αμυντική ενίσχυσης. Κάπως έτσι μπορεί κάποιος να σκιαγραφήσει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας με τη σημερινή και αυριανή μέρα να θεωρούνται καθοριστικές. Και αυτό γιατί Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδης θεωρούν πως αν ο εκλεκτός του πρώτου πει το ναι για να έρθει στην Κύπρο αυτό θα γίνει εντός του επόμενου 48ωρου. Παρόλο που ισχύει το γνωστό «δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα» η ανάγκη να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου οι προσθήκες θα αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς να αξιολογήσει εκ νέου περιπτώσεις αμυντικών. Αυτό που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι πως υπάρχουν δυο διαφορετικές περιπτώσεις αμυντικών που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα που θεωρούνται κατά πολύ ανώτερα από το δικό μας. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το ζητούμενο είναι να πειστούν να έρθουν στην Κύπρο αφού σε αρκετές περιπτώσεις θεωρούν πισωγύρισμα το ενδεχόμενο αυτό. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει το ρευστό της περσινής μεταγραφικής περιόδου ο Κυριακίδης προσπαθεί να «παίξει» με την προοπτική της συμμετοχής σε έναν εκ των ομίλων.

 Τυχόν συμμετοχή στους ομίλους του champions league αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθαν στην Κύπρο ποδοσφαιριστές της κλάσης του Αλμέιδα. Αναμονή λοιπόν για να δούμε αν η εντατικοποίηση των επαφών που περιλάμβανε συναντήσεις σε Άμστερνταμ και Λονδίνο φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Season το πρώτο στοίχημαΠιο νωρίς από ποτέ θα αρχίσει φέτος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και το νέο μεγάλο στοίχημα είναι ενώπιων μας. Διανύοντας την κορύφωση της οικονομικής κρίσης και μη έχοντας πλέον τη ρευστότητα της τελευταίας διετίας οι διοικούντες αναμένουν την μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση έτσι ώστε να μπορέσουν να κινηθούν με την μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία σε θέματα ενίσχυσης της ομάδας. Ανταπόκριση στη δική μας περίπτωση σημαίνει τουλάχιστον ο περσινός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας και αν όλα πάνε καλά να τον ξεπεράσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!