Καλή κλήρωση αν δεν αυτοκτονήσουμε

Η τύχη μας χαμογέλασε και στην κλήρωση αφού η ομάδα μας απέφυγε τις Παρτιζάν, Ακτόμπε και Μάριμπορ και θα κληθεί να αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού FK Rabotnicki – HJK Helsinki. Όπως είναι γνωστό στον πρώτο αγώνα οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 έτσι η πρόκριση θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό στη Φινλανδία. Ανεξαρτήτως του ποια ομάδα θα περάσει και το ότι έχει επίσημους αγώνες στα πόδια της, ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται το μεγάλο φαβορί γεγονός που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στην έδρα αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στην περίπτωση που πρέπει να ανατρέψουμε σκορ.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα αρχίσει άμεσα η επιχείρηση κατασκοπίας έτσι ώστε η τεχνική ηγεσία και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές να μάθουν τα πάντα για τον αντίπαλο μας. Λογικά μέλος του τεχνικού τιμ θα είναι παρών στο Σονέρα (εδρα Ελσίνκι).

Οι εντεκάδες των δυο ομάδων στον τελευταίο τους αγώνα:

Ραμποτνίσκι: Siskovski, Najdoski, Siljanovski, Milusev, Ilievski, Vujcic (90+2΄ Bojku), Petroviić, Anene (52΄ Todorovski), Sulejmanov, Markoski, Avramovski (77΄Τrajcevski).

Ελσίνκι: T

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!