Καμία δέσμευση

Στις 11 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας ο Κυριάκος Ζιβανάρης υπό την πίεση των οπαδών που βρίσκονταν στις κερκίδες δήλωνε ότι μέχρι το Σαββατοκυρίακο που πέρασε θα γινόντουσαν άλλες 3-4 προσθήκες στο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες. Δυο μέρες μετά εντοπίζαμε ότι «θεωρούμε αχρείαστα τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από τη διοίκηση αφού από μόνα τους ενισχύουν την πίεση να κλείσουμε μέχρι μεθαύριο το κεφάλαιο ενίσχυσης. Μακάρι αυτό να είναι εφικτό αλλά δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός όσο και αν μουρμουράμε όλοι μας.»

Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να επαναλάβουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ηθική ή άλλη δέσμευση της διοίκησης προς τον κόσμο, να τηρήσει ανούσια χρονοδιαγράμματα. Μοναδικό κριτήριο είναι η ποιοτική ενίσχυση η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί για τον απλούστατο λόγω του ότι για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται χρόνος και χρήμα.

>

Είναι απόλυτα φυσιολογικά να είναι διστακτικός ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την περίπτωση Γκονζάλεζ. Είμασταν οι πρώτοι και οι μόνοι που από την περασμένη εβδομάδα τονίσαμε το αρνητικότατο στοιχείο της αποχής του από επίσημους αγώνες και αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο προπονητής μας ψάχνει κάτι καλύτερο βάζουν για λίγο στο ψυγείο την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αργεντινού.

Πρέπει να ξέρει όμως ο προπονητής μας ότι οι ποιοτικοί παίκτες στοιχίζουν και αν δεν είμαστε διαθετημένοι να πληρώσουμε καλά λεφτά θα στραφούμε σε λύσεις που ανταποκρίνονται στις τσέπες μας.

Χιώτης και Παουλίστα ήταν ουσιαστικά οι προσθήκες που έγιναν μετά την έναρξη της προετοιμασίας και ο στόχος που έχει τεθεί όπως μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία πραγματοποιηθεί ακόμα μια κίνηση, ίσως να είναι εφικτός. Το ότι προτείνονται καθημερινά παίκτες, κάποιοι από τους οποίους έχουν πάρα πολύ καλά βιογραφικά είναι ενθαρρυντικό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να καταλήξουμε σε κάτι καλό.

Από την άλλη όσο περνούν οι μέρες ο Ζε Κάρλος επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε από το Σάββατο, ότι δηλαδή δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει γεγονός που αναγκάζει τη διοίκηση να σκληράνει και δημόσια τη στάση της απέναντι του. Τα όσα έχουν γίνει κάνουν τον Βραζιλιάνο ξένο σώμα πλέον και είναι για αυτό που ο Γιοβάνοβιτς αναζητεί τον διάδοχο του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!