Γκονζάλεζ και άλλος ένας

Κάπως έτσι προδιαγράφονται τα δεδομένα μετά την απόκτηση τριών ακόμα παικτών τις τελευταίες μέρες. Χιώτης και Παουλίστα υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα και προπονούνται κανονικά ενώ εντός των ημερών αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Γκονζάλεζ. Ο 28χρονός Αργεντινός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και το ίδιο αναμένεται να γίνει και ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο ομάδων αφού όπως είναι γνωστό ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Τακτακαλά που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχει ήδη αποδεχτεί προφορικά συγκεκριμένη πρόταση που έχει γίνει και το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποίηση της μετακίνησης.

Αν συμβεί αυτό τότε θα κλείσει προσωρινά τουλάχιστον η αναζήτηση για επιθετικούς αφού στο ρόστερ θα υπάρχουν οι Ζεβλάκοφ, Παπαθανασίου, Μιροσάβλιεβιτς και Γκονζάλεζ. Έχοντας αυτούς στη διάθεση του ο προπονητής θα δώσει το χρόνο που χρειάζεται έτσι ώστε να φανεί πόσο μπορούμε να υπολογίζουμε στον καθένα και αναλόγως θα κριθεί αν χρειάζονται οποιεσδήποτε προσθαφαιρέσεις.

>

Με αυτά τα δεδομένα η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου ο οποίος θα μπορέσει να δώσει ποιοτικές λύσεις κυρίως στον οργανωτικό τομέα. Το μπάτζετ και το σε ποια θέση θα αγωνίζεται θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό και από την τελική κατάληξη που θα έχει η ιστορία με τον Ζε Κάρλος. Παρόλο που όλα φωτογραφίζουν διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές κανείς δεν μπορεί να πει σίγουρα τι θα γίνει και είναι για αυτό που υπάρχει αναμονή.

Το σίγουρο είναι ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία ψάχνουν και αξιολογούν αρκετές περιπτώσεις. Το ότι ο προγραμματισμός έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό δίνει τη δυνατότητα να εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια για τη συγκεκριμένη περίπτωση, γεγονός που ίσως λειτουργήσει υπέρ μας. Και αυτό γιατί όπως είναι γνωστό πολλοί παίκτες περιμένουν να δουν αν θα καταλήξουν σε καλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας και μετά αποφασίζουν να κατηφορίσουν στην Κύπρο.

Απαρτία στις προπονήσεις
Η επιστροφή των Φλορέα, Μοραίς και Μιροσάβλιεβιτς σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση του Παουλίστα γεμίζει τον Αρχάγγελο, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Γιοβάνοβιτς. Μετά την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων οι ρυθμοί άρχισαν σταδιακά να ανεβαίνουν αφού η μέρα αναχώρησης για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας πλησιάζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!