Κατεπειγόντως βοήθεια

Η συνεχιζόμενη και χωρίς όρια κατρακύλα του ΑΠΟΕΛ ‎συνεχίζεται και ο κόσμος βρίσκεται σε μια κατάσταση απογοήτευσης, θυμού και άρνησης. Δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ του νταμπλ, των ομίλων του Champions League και του κατά πολλούς πληρέστερου ροστερ όλων των εποχών να μην μπορεί να βάλει φρένο σε αυτό το αρνητικό σερί. Ένα σερί αποτυχιών και ‎κακών εμφανίσεων που έχει αρνητικό αντίκτυπο  στην ομάδα και σε όλους τους υπεύθυνους. Δυστυχώς η κατάσταση ‎έχει φτάσει στο απροχώρητο εδώ και καιρό και η ευθύνη βαραίνει όλους όσους αποφάσισαν ότι μπορούσαν να την διαχειριστούν χωρίς να πάρουν έγκαιρα τις σωστές και αποτελεσματικές αποφάσεις.  Η αποδέσμευση Δώνη έγινε σε ένα χρονικό σημείο που η διοίκηση θεώρησε ότι θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Παρόλο που υπάρχει η παραδοχή εκ μέρους των υπευθύνων ότι υπήρξε καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης αυτής, αποδείχτηκε ότι τα προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν ως δια μαγείας από την μια μέρα στην άλλη.

Οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί, η αδυναμία επαναφοράς των ποδοσφαιριστών σε χρονικά πλαίσια που να μπορούν να μας δίνουν ελπίδες και η ‎απουσία ισάξιων επιλογών σε συγκεκριμένες θέσεις, βάζουν τον ΑΠΟΕΛ σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η ομάδα χρειάζεται κατεπειγόντως τη βοήθεια όσων μπορούν να την βοηθήσουν. Πρακτικά αυτή η βοήθεια μεταφράζεται σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών και δουλειά εκ μέρους του προπονητικού τιμ στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και της ψυχολογίας.

Η νέα βαθμολογική απώλεια έχει στείλει το μήνυμα ότι η ομάδα μας παίζει από πολύ νωρίς σε χρόνους καθυστερήσεων.  Τα λόγια και οι υποσχέσεις του νέου προπονητή θα πρέπει να γίνουν πράξεις και η ομάδα θα πρέπει το συντομότερο να αλλάξει ρότα. Όσες δικαιολογίες και αν υπάρχουν, δεν είναι πλέον πειστικές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!