Κτύπα ότι έχουν ιερό…

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ξεσηκωθεί και να διασφαλίσει τα συμφέροντα του καταστρέφοντας  τις όποιες ανήθικες και διαπλεκόμενες προθέσεις και συμφέροντα φέρεται ότι εξυπηρετούν ο Κουτσοκούμνης και η παρέα του.  Σε αυτή την μάχη έχουμε υποχρέωση να συστρατευτούμε όλοι. Η επιτυχία της προσπάθειας μας αυτής πρέπει και θα είναι συλλογική. Ο συντονισμός, η οργάνωση και η αποφασιστικότητα μας να διαλύσουμε όλους όσους ακούνε ΑΠΟΕΛ και ξεχειλίσουν από μίσος πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Πόλεμος στον πόλεμο. Η πολιτική και η τακτική του καλού παιδιού, δεν μπορεί να περάσει σε μια απολίτιστη κοινωνία και σε ένα διεφθαρμένο σύστημα.

Η απόφαση της δικαστικής μας προτρέπει στο να αλλάξουμε συνήθειες. Μας σπρώχνει στο να αποφασίζουμε ενάντια στην λογική και μας επιβεβαιώνει ότι χρειάζονται ακραία μέτρα για να βρει κάποιος το δίκαιο του. Δυστυχώς δεν έχουν ούτε όσιο ούτε όσ για να μπορεί να τους πονέσει. Όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ και αν θέλει μπορεί να βρει την αχίλλειο πτέρνα τους ..

Οπαδοί, διοίκηση και τεχνική ηγεσία πρέπει να σταματήσουν άμεσα να προσπαθούν να βρουν επιχειρήματα και λογική για την απόφαση της Δικαστικής και να επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να τους «πληρώσουμε» με το ίδιο νόμισμα.

Κάποιες ενέργειες που θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι διοικούντες αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί είναι:

1. Μαζική και οργανωμένη παρουσία στο Εφετείο κατά την διάρκεια της έφεσης.

2. Άμεση αποχώρηση του εκπροσώπου του ΑΠΟΕΛ από την ΚΟΠ.

3. Ανάθεση της υπόθεσης μας σε δικηγόρο που μπορεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της έφεσης. Χρίστος Τριανταφυλλίδης και Αλέκος Μαρκίδης είναι δυο επιλογές.

4. Τελεσίγραφο σε κυβέρνηση και κυβερνών κόμμα.

5. Αν η απόφαση είναι να γίνει ο αγώνας, όπου να είναι αυτός, οι οπαδοί μας θα πρέπει να ακολουθήσουν την ομάδα.

6. Έρευνα για την πελατειακή σχέση μεταξύ Σοφοκλέους και Κουτσοκούμνη.

7. Έρευνα για τις εισφορές του Σοφοκλέους μέσω υπεράκτιων εταιρειών στα δυο μεγάλα κόμματα.

Μην ψάχνεται να βρείτε λογική και νομιμότητα πλέον στα διάφορα μέτρα που πρέπει να πάρουμε. Καταργήστε τα πρωτόκολλα. Όπως μας αντιμετωπίζουν να τους αντιμετωπίσουμε. Με την διαφορά ότι εμείς έχουμε με το μέρος μας το αίσθημα της αδικίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!