Κορφιώτης: ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου

Δυστυχώς δεν ήταν δύσκολο να τροχοδρομηθεί και να εκτελεστεί η σκανδαλώδης απόφαση της δικαστικής επιτροπής από τη στιγμή που κουμάντο σε αυτήν κάνει ο Θανάσης Κορφιώτης. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος που εδώ και λίγο καιρό προεδρεύει της δικαστικής έχει σύμφωνα με αυτούς που τον γνωρίζουν δυο χαρακτηριστικά. Είναι ανορθωσιάτης και φανατικός αντιαποελίστας. Από τη στιγμή που δεν πάρθηκε μια απόφαση με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρεσβεύει το συγκεκριμένο άτομο. Είναι εξάλλου αυτός που μετά το 8-1 όποιον έβρισκε μπροστά του εντός και εκτός δικαστηρίου τόνιζε με θυμό ότι δεν τους σεβαστήκαμε. Προφανώς βρήκε την ευκαιρία να πάρει τη δική του προσωπική εκδίκηση…

Όπως προκύπτει και από τα όσα έχει αναφέρει στη χτεσινή διάσκεψη της η διοίκηση Πετρίδη η απόφαση είχε παρθεί πριν καν συνεδριάσουν. Ο Κορφιώτης είχε φροντίσει να γραφτεί το σκεπτικό της απόφασης για επανάληψη εδώ και μέρες ενώ έκανε και τις σχετικές διαβουλεύσεις. Η πολυσέλιδη έκθεση του δεν μπορούσε να γραφτεί μετά τις αγορεύσεις αφού δεν υπήρχε αρκετός χρόνος κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ότι η απόφαση της μειοψηφίας ετοιμάστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Είναι ικανός ο αρρωστημένος αντιαποελισμός του κάθε Κορφιώτη και των όσων ελέγχει να οδηγήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο στα επικίνδυνα κατατόπια που το βάζει η σχετική απόφαση;

Το γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει δικά του άτομα σε ευαίσθητα πόστα όπως αυτό της δικαστικής αλλά και του εφετείου είναι ένα επιμέρους αλλά σοβαρό θέμα που σχετίζεται με τους λανθασμένους χειρισμούς της τελευταίας διετίας και που θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να αλλάξει.

Με τον όρο δικά του, δεν αναφερόμαστε σε άτομα όπως τον Μαμαντόπουλο του οποίου η οικογένεια φέρεται να είναι ΑΠΟΕΛ αλλά ο ίδιος εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα και πεποιθήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!