Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Λέτε να μας καταγγείλουν;

Λέτε να μας καταγγείλουν;

Κανονικά η επικοινωνιακή ομάδα του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ δεν πρέπει να μείνει μόνο στο κλαψούρισμα. Έχουν άκρες μέχρι και το προεδρικό και θα πρέπει να φροντίσουν να ασχοληθεί αυτεπάγγελτα η επιτροπή προστασίας ανταγωνισμού με τον Χατζηλιάση. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας αναγκάστηκε χτες να μπει στη διαδικασία να συγκρίνει την τιμολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΠΟΕΛ με αυτά της ομόνοιας. Η σύγκριση αυτή ενόχλησε τα σαΐνια του συμβουλίου της ομόνοιας και σήμερα επιχείρησαν να απαντήσουν. Ο Παύλος Χρυσάνθου με δηλώσεις του στο kerkida χαρακτήρισε αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά του Χατζηλιασή. Νόμισε ο σύντροφος Παύλος ότι βρισκόμαστε ακόμα σε καθεστώς πρώην Σοβιετικής Ένωσης όπου η ελευθερία του λόγου και οι συγκρίσεις απαγορεύονταν από το κόμμα!

 Μας αρέσει όμως που δείχνουν τον πανικό τους σε κάθε ενέργεια μας .  Θα σχολιάσουμε ξανά και το εύστοχο σλόγκαν Εσύ εκεί που εμπνεύστηκαν για να προτρέψουν τα αρνιά αν αγορά σουν διαρκείας. Με άλλα λόγια: Δεν σας πέφτει λόγος. Είστε αρνιά. Εκεί στο μαντρί. Εκεί.

Τέλος πρέπει να θυμίσουμε ότι η ομόνοια δεν πρέπει να μιλά για ήθος και δεοντολογία. Η κυβερνητική ομάδα μετά από μια τριετία σπατάλης εκατομμυρίων του κύπριου φορολογούμενου δημιούργησε μια μαύρη τρύπα που ακόμα και η τράπεζα του κόμματος επιχειρεί ανεπιτυχώς να καλύψει. Ας επικεντρωθούν λοιπόν στη μείωση του προϋπολογισμού μπας και γλυτώσουν και αν να μας αφήσουν εμάς να κάνουμε ότι σύγκριση θέλουμε.

X