Από εβδομάδας εάν και εφόσον

Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες το μόνο νέο πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση να είναι ο Ατόρνο. Η εβδομάδα που διανύουμε δεν κύλησε όπως θα ήθελαν Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδης αφού όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής  στον οποίο έγινε πρόταση δεν απάντησε θετικά. Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε τη γνωστή νευρικότητα σε μερίδα οπαδών μας που ανέμενε ότι αυτή την εβδομάδα θα ερχόταν το sms που θα αφορούσε έναν εκ των δυο αμυντικών που ψάχνουμε. Από πλευράς Γιοβάνοβιτς και είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία εκφράζεται η αισιοδοξία ότι έγκαιρα θα γίνουν οι προσθήκες που πρέπει και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι προσπάθειες από τη Δευτέρα έχουν εντατικοποιηθεί  αλλά δύσκολα θα υπάρξει θετική κατάληξη τις επόμενες μέρες. Είναι για αυτό που ο κόσμος μας πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι στην επίσημη πρώτη που περιμένουμε με αγωνία δεν υπάρξουν τα νέα πρόσωπα που θα ανέμενε. Έχουμε συνηθίσει η πρώτη προπόνηση να έχει χαρακτήρα πρώτης γνωριμίας του κόσμου με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και ίσως να είναι και αυτό κάτι που θα πρέπει να αναθεωρήσουμε με τον τρόπο που ο ΑΠΟΕΛ κινείται στο μεταγραφικό παζάρι τα τελευταία χρόνια. Το ορόσημο της πρώτης προπόνησης όπως φαίνεται δεν είναι deadline για τον προπονητή, σε αντίθεση με την ημερομηνία αναχώρησης της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο φτάσουμε μέχρι εκεί και δεν υπάρξουν προσθήκες τότε οι ανησυχίες όλων θα είναι βάσιμες αλλά ας μην προτρέχουμε τα γεγονότα. Και αυτό γιατί μπορεί να μην προλάβει όπως όλα δείχνουν να γίνει μια μεταγραφή μέχρι την Τετάρτη που ξεκινά η προετοιμασία αλλά να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Άγνοια για την ύπαρξη του Igor LoloΑπό χτες το απόγευμα κυκλοφόρησε το όνομα του Igor Lolo ως ενός παίκτη που προτάθηκε και αξιολογείται. Το αξιοπερίεργο της συγκεκριμένης περίπτωσης όπως και κάποιων άλλων που «προτάθηκαν» είναι πως από το επίσημο ΑΠΟΕΛ μας δηλώνουν άγνοια για την ύπαρξη του ποδοσφαιριστή! Αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε θα λέγαμε πως πιστεύουμε πολύ περισσότερο τους υπεύθυνους του ΑΠΟΕΛ και πως ο Λολός έχει πολύ καλό μάνατζερ.

Μέχρι την Τρίτη το 10%Υπενθυμίζουμε ότι η σημαντική έκπτωση της οποίας τυγχάνουν οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας είναι μέχρι την Τρίτη. Παρόλο που οι περισσότεροι είναι της τελευταίας στιγμής θα ήταν καλό να επιχειρήσουν να ανανεώσουν έγκαιρα. Από πλευράς διοίκησης οι πρώτες εκτιμήσεις για την  μέχρι στιγμής κίνηση είναι ενθαρρυντικές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!