Λεφτά γιοκ

Εδώ και μήνες διαμέσου της στήλης Εν Ψυχρώ ασχολούμαστε επισταμένα με τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ. Ανά εξάμηνο ή και συχνότερα οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν πανηγυρικά. Τελευταίο και πιο σημαντικό περιστατικό τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομόνοια παρά τη συστηματική χρηματοδότηση της με κυβερνητικά κονδύλια. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο πλέον που ενώ για μήνες το απέκρυβαν πλέον στρέφονται στα αρνιά διαμέσου των ποδοσφαιριστών αφού η διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου έχασε κάθε λαϊκό έρισμα. Με χαρά διαβάσαμε σε σημερινή ανακοίνωση την οποία  «υπογράφουν» οι ποδοσφαιριστές της ομόνοιας, να ικετεύουν τον κόσμο να στερηθεί από το υστέρημα του για να πληρωθούν οφειλόμενα χιλιάδων ευρώ.  Ο κρατικός εργολάβος χρωστά μισθούς 5 μηνών, το πριμ του προπέρσινου πρωταθλήματος και το αντίστοιχο του φετινούς κυπέλλου.

Το haircut είναι δεδομένο και κάτι που οι ποδοσφαιριστές της ομόνοιας πρέπει να χωνέψουν αλλά δεν ο Μιλτής δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα οφειλόμενο που έχει υποσχεθεί. Εκεί που δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα αλλά καμία αρχή της μπανανίας δεν επεμβαίνει είναι πως ένας εργολάβος έχει καταφέρει εν μέσω οικονομικής κρίσης δωρίσει στην ομάδα του κόμματος 15 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό δείχνουν οι ελεγμένοι λογαριασμοί της ομόνοιας τη στιγμή μάλιστα που στους ποδοσφαιριστές οφείλονται εκατομμύρια ευρώ σε δεδουλευμένα.

Επειδή τα διαπλεκόμενα συμφέροντα είναι πολλά και το σάπιο σύστημα του οποίου προεδρεύει ο Χριστόφια θα συνεχίζει να δίνει οξυγόνο στο ποδοσφαιρικό παράρτημα θα απευθυνθούμε προς τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι αντιπροέδροι του έχουν καθήκον να κάνουν όλα αυτά που πρέπει έτσι ώστε ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ξέρουν καλύτερα. Απαιτούμε λοιπόν προστασία της ομάδας στο παρασκήνιο, δυνατή αποελιστίκη φωνή στο μμε και επενδύσεις έτσι ώστε να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα.

Αν γίνουν αυτά αργά η γρήγορα η φούσκα θα σκάσει και κανένα πρόεδρος, κομματάρχης ή τραπεζίτης δεν θα μπορέσει να τους σώσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!