Μέρα ακρόασης

Σήμερα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης Μποαβνετούρα αφού είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του ποδοσφαιριστή με αντιπροσωπεία της διοίκησης. Θέμα συζήτησης θα είναι το γνωστό πλέον περιστατικό της περασμένης Κυριακής όπου ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να ενσωματωθεί στην αποστολή του αγώνα με την ομόνοια. Όπως έχει ήδη διαρρεύσει χτες από την πλευρά του ο Μπόα παρουσιάζεται μετανιωμένος αφού αντιλήφθηκε το λανθασμένο αλλά και τη σοβαρότητα της πράξης του.  Αυτό είναι προς το παρών δημοσιογραφικές πληροφορίες αφού το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν είχε οποιασδήποτε νημέρωσης ή κρούσης και είναι για αυτό που περιμένουν να ακούσουν για πρώτη φορά σήμερα την εκδοχή του παίκτη για το περιστατικό. Περιμένουν επίσης να ακούσουν την απολογία του Μποα αφού μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν ποινή που θα διατηρεί όμως τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας.

Όλα συνηγορούν ότι ο Μπόα θα εμφανιστεί μετανιωμένος και απολογητικός αφού το ότι δίνει κανονικά το παρών τους στις προπονήσεις είναι μια πολύ καλή ένδειξη των προθέσεων του. Αναμονή λοιπόν όχι μόνο σήμερα αλλά μέχρι τη Δευτέρα αφού η οριστική απόφαση θα παρθεί στην προγραμματισμένη συνεδρία της εταιρείας.

Είναι για αυτό εξάλλου που και ο Γιοβάνοβιτς κληθείς να σχολιάσει το θέμα χτες παρέπεμψε τους ενδιαφερόμενους στη διοίκηση αφού με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα είναι ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του που θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τον Μποαβεντούρα.

Πιο απλή όπως γράψαμε από χτες είναι η υπόθεση Σολαρί του οποίου το παράπτωμα βάσει των εσωτερικών κανονισμών προβλέπει συγκεκριμένο χρηματικό πρόστιμο.

Κατά τα άλλα συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις ενόψει Ανόρθωσης και το ότι συμμετέχουν οι συγκεκριμένοι παίκτες σε αυτά είναι αναμενόμενο και κάτι που προβλέπεται. Στον αγώνα της Κυριακής αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα με «βασικούς» να μένουν εκτός εντεκάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!