Μήνυμα νίκης

Οι απουσίες τις οποίες ο προπονητής μας θέλει να τις υποβιβάσει αλλά και η παρουσία του Σαγκόι είναι μόνο δυο από του πολλούς λόγους που το ΑΠΟΕΛ πρέπει να υπερβάλει εαυτό το απόγευμα της Κυριακής. Τα δεδομένα θέλουν την ομάδα μας να πηγαίνει με σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή αλλά πρώτος και καλύτερος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε στη χτεσινή διάσκεψη τύπου το μήνυμα ότι η ομάδα μας μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις που ήθελαν τον πρόεδρο της δικαστικής να βάζει το λυθαράκι του και σε συνεννόηση με τον αελίστα αντιπρόεδρο να καθορίζουν τη ψηφορορία (3-2) που οδήγησε σε χρηματικό πρόστιμο του Σάγκοι. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο παίκτης του Απόλλωνα θα είναι παρών και οι απανταχού κομπλεξικοί θα στερηθούν το δικαίωμα να πουν ότι τους κυνηγά το κατεστημένο.

Στο αγωνιστικό μέρος η χτεσινή μέρα επιβεβαίωσε ότι ο Μιροσάβλιεβιτς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή αφού οι ενοχλήσεις στο πόδι δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί κανονικά. Όπως και στην περίπτωση Μπίδη έτσι και σε αυτή ο κίνδυνος υποτροπής παραμονεύει έτσι ο Σέρβος αναμένεται να προφυλαχθεί κάτι που ανοίγει το δρόμο για την εντεκάδα στον Ζεβλάκοφ.

Ο Πολωνός μαζί με τον Ονουάτσι θα επιφορτιστούν το βάρος στην επιθετική γραμμή έχοντας στηρίγματα από τους Κοσόφσκι και Αλεξάνδρου. Το μοναδικό ερωτηματικό στο παρών στάδιο αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί δίπλα από τον Μοράις. Ο Πίντο που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών και που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση είναι μαζί με τον Μιχαήλ οι δυο υποψήφιοι.

Κατά τα άλλα δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού και οι απουσίες των Μπίδη, Κόστα, Μίρο αλλά και Σεγκιρί δεν αφήνουν πολλές επιλογές στη τεχνική ηγεσία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!