Μας έβαλαν πόστα;

Όπως όλα δείχνουν η UEFA, διοργανώτρια αρχή της μεγαλύτερης διασυλλογικής οργάνωσης γνωστή και ως Champions League, δεν λέει να σταματήσει τις καταγγελίες προς την ομάδα μας. Η μία καταγγελία διαδέχεται την άλλη αφού μετά την παραπομπή μας, δικαίως, για τα τρία μπουκάλια που έπεσαν στο γήπεδο, μας καταγγέλλει και για τις ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στις κερκίδες. Η εταιρεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της που ακολουθεί πιο κάτω, θεωρεί την εν λόγο καταγγελία νομικά αβάσιμη και είναι έτοιμη να προβεί σε ενέργειες αντίκρουσης της καταγγελίας. Ίσως τελικά να κρύβονται πολλά πίσω από τις επανωτές καταγγελίες της UEFA εις βάρος της ομάδας μας. Κάλα κάνουμε ΟΛΟΙ να προβληματιστούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν και να συσπειρωθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας διχάσουν.

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαίων από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!