Μας ταξίδεψε στα αστέρια

Θρύλε Θεέ ταξίδεψε μας, ήταν ο τίτλος-προτροπή μιας εκ των ειδήσεων μας χτες.. Η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς το έκανε και με το παραπάνω και οι απανταχού αποελίστες είναι και πάλι οι πιο ευτυχισμένοι οπαδοί στον κόσμο. Ο ΑΠΟΕΛ γράφει επανειλημμένα ιστορία και κάθε άθλος του είναι πιο μεγάλος από τον προηγούμενο. Η Ζενίτ του ετήσιου προϋπολογισμού που υπερβαίνει τα 135 εκατομμύρια ευρώ και που θεωρείται μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν άντεξε. Ούτε ότι προηγήθηκαν στο σκορ ήταν αρκετό αφού το ξέσπασμα των Βραζιλιάνων και η θέληση του κόσμου έφερε τα πάνω κάτω. Η απρόσμενη νίκη αφήσαμε άφωνη όλη την Ευρώπη που απορεί για τα επιτεύγματα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Όπως επισήμαναν πολλοί δεν έτυχε αλλά πέτυχε το όλο εγχείρημα. Με ηγέτη τον Σέρβο προπονητή ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με όραμα και πλάνο το οποίο με τη στήριξη της διοίκησης υλοποιείται στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι ορίζοντες και προοπτικές της ομάδας μας έχουν ξεφύγει από τα κυπριακά δεδομένα αφού η Ευρώπη και τα χρήματα που έρχονται λόγω των κατορθωμάτων της ομάδας μας επιτρέπουν να έχουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από όλους τους άλλους.

Η πορεία της ομάδας μετά και τη χτεσινή νίκη προδιαγράφεται ακόμα πιο ελπιδοφόρα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά η 3η θέση που οδηγεί στο Europa υπό προϋποθέσεις είναι εφικτή. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι από τον πρώτο αγώνα ότι μπορεί να έχει βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στο ΓΣΠ.

Η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη και στον Αρχάγγελο το γνωρίζουν. Η θέληση όμως και η ικανότητα τους έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν.

Είναι για αυτό που όλοι από το πρωί σε δουλείες και σχολεία σιγοτραγουδάμε.. για σένα έχω χάσει το μυαλοοο, για σένα νε μονάχα τραγουδωωω 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!