Με ένα όνειρο τρελό

Ποιος θα μας το έλεγε ότι θα το ζούσαμε και αυτό.. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία φρόντισαν και η σημερινή κλήρωση για τη φάση των 16 του Champions League θα έχει και κυπριακό ενδιαφέρον. Αποελίστικο ενδιαφέρον για να είμαστε πιο σωστοί αφού μόνο εμείς θα μπορέσαμε να πετύχουμε ένα τέτοιο άθλο και τα καταφέραμε. Στις  1:00 το μεσημέρι θα αρχίσει στη Νιον της Ελβετίας η διαδικασία της κλήρωσης και με την παρέλευση ενός εικοσαλέπτου θα ξέρουμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε. Μέχρι τότε η αγωνία όλων θα χτυπήσει κόκκινο αφού εδώ και μέρες η κλήρωση γυροφέρνει στο μυαλό όλων μας. Ο ΑΠΟΕΛ στα πολλά κατάφερε να προκριθεί πρώτος στον όμιλο του και σαν αποτέλεσμα όλοι ψοφούν κυριολεκτικά να κληρωθούν μαζί μας αφού θεωρούν δεδομένη την πρόκριση τους στα προημιτελικά. Έχουμε και εμείς όμως προτιμήσεις όσο παράξενο και αν ακούγεται. Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να μην εκδηλώνεται αλλά η πλειοψηφία των οπαδών μας θεωρεί τη Βασιλεία και τη Μαρσειγ ως τους ιδανικούς αντιπάλους. Το γεγονός ότι η Ελβετική ομάδα κατάφερε να προκριθεί εις βάρος της Γιουναϊτετ δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα αφού όλοι θεωρούν ότι ο Ιβάν θα βρει το αντίδοτο.

Η ανεπιθύμητη ΜίλανΧωρίς αμφιβολία η Μίλαν θεωρείται η ομάδα που αν μπορούσαμε θα θέλαμε να αποφύγουμε. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο με 7 κατακτήσεις  Champions League αλλά και 18 τοπικά πρωταθλήματα. Μπορεί το Μιλάνο να είναι καλός προορισμός για κάποιους αλλά αυτό δεν είναι πλέον κριτήριο απόφασης.

Μακριά και από Νάπολι και ΡώσουςΣτις ανεπιθύμητες θα συμπεριλαμβάναμε και τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το να ταξιδεύσουμε στη ρωσική πρωτεύουσα στα μέσα Φεβρουαρίου δεν συστήνεται σε καμία περίπτωση και παρά το 0-0 μέσα στην Αγιά Πετρούπολη, προτιμούμε να ζήσουμε ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Τέλος είναι και η Νάπολι η οποία αν πρωτάρα θεωρείται μια εξαιρετική ομάδα που κατάφερε να αφήσει εκτός Champions League την Σίτι. Η έδρα τους θεωρείται καυτή και οι οπαδοί τους πραγματικά θερμόαιμοι.

Σε λίγες ώρες το ερώτημα που βασανίζει όλους μας θα απαντηθεί οπότε αναμονή..

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος μας αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις είτε στις 14 ή 15 Φεβρουάριου είτε στις 21 ή 22 Φεβρουαρίου. Ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ θα γίνει στις 6,7 Μαρτίου ή 13,14 Μαρτίου.

Γήπεδα και χωρητικότητα υποψηφίων αντιπάλων

GROUP

WINNERS (SEEDED)

RUNNERS-UP (UNSEEDED)

A

 Bayern Munich                                 

Napoli 

B  Inter  CSKA Moscow
C  Benfica  Basel
D   Real Madrid   Olympique Lyonnais
E   Chelsea   Bayer Leverkusen
F   Arsenal   Olympique de Marseille
G   APOEL   Zenit St. Petersburg
H   Barcelona   AC Milan

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!