Με αλλαγές σε τακτική και πρόσωπα

Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης μάχης και μαζί η αγωνία των οπαδών μας. Ο Δώνης εχει καταστρώσει το πλάνο με το οποίο η ομάδα πρεπει να λειτουργήσει καλύτερα ετσι ώστε να πάρουμε σκορ πρόκρισης. Αν οι δηλώσεις του δεν κρύβουν σκοπιμότητες πρεπει να θεωρείται δεδομένο οτι θα δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα προσπαθήσει να επιβληθεί μεσα στον αγωνιστικό χωρο μέσω της κατοχής της μπάλας που υπό προϋποθέσεις θα φερει και το γκολ.

Παρόλο που ο προπονητής των Δανών βάζει ενα ερωτηματικό στο κατα πόσο θα δει έναν πιο επιθετικό και απαιτητικό ΑΠΟΕΛ, η τακτική του Δώνη θα ειναι τέτοια που μεθοδικά και χωρίς να δημιουργούνται κενά στην άμυνα θα επιδιώξουμε να πετύχουμε γκολ παρά να μην δεχτούμε.

Η περίπτωση επιστροφής του Μαντούκα παίζει πιο δυνατά από ποτέ και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Ο Βραζιλιάνος και εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ κουβαλά την εμπειρία και ποιότητα που απαιτούν αγώνες όπως αυτόν με την Άαλμποργκ. Ο παίκτης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και παρόλο που πολλοί ανησυχούν για μια πιθανή υποτροπή δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

Εννοείται ότι αν πάρει θέση μάχης ο Μαντούκα δεν θα είναι στο αριστερό άκρο αλλά ως δεύτερος επιθετικός, δίπλα από τον Σιέρινταν με τον Ντε Βινσέτι να κινείται στο αριστερό άκρο.

Μια τέτοια κίνηση από πλευράς Δώνη δημιουργεί το ερώτημα ποιος εκ των Γκόμες ή Χαραλαμπίδη θα καλύψει το δεξί άκρο με τον πρώτο να εχει προβάδισμα. Η απόδοση των Μοραις και Βινίσιους απέναντι σε μια ομάδα που εκδηλώνει κόντρα επιθέσεις σε χρόνο ρεκόρ θα ειναι καθοριστικής σημασίας οπως επίσης και οι επιστροφές-βόηθειες που πρεπει να έχουν οι ακραίοι αμυντικοί και ιδιαίτερα ο Αντωνιάδης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!