Μια δεύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία

Μπορεί να μας πνίγει το δίκαιο και να έχουμε αηδιάσει τον Κουτσοκούμνη αλλά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μείνουμε κολλημένοι σε αυτά που έγιναν. Ο αυριανός αγώνας είναι τελικά αυτός που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή και ο ΑΠΟΕΛ θα έχει από αγωνιστικής άποψης μια δεύτερη ευκαιρία να πετύχει τη νίκη που ισοδυναμεί με πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Δώνη θα έχουν ένα ολόκληρο 90λεπτό για να βρουν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αμυντικογενή τακτική που αναμένεται να ακολουθήσει και πάλι η Αελ την οποία βολεύει και η ισοπαλία. Μεσολάβησαν πολλά αλλά είναι γνωστές οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα μας στα 50 λεπτά που παίχτηκε αγώνας στο Τσίρειο στο να αναπτυχθεί σωστά και το πλάνο του Δώνη θα πρέπει να αναθεωρηθεί.

Ο προπονητής μας έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών των Μαντούκα και Μοράις οι οποίο κάνουν το δικό τους αγώνα δρόμου για να προλάβουν με το ζητούμενο να είναι να μπορέσουν να έχουν καταλυτικό ρόλο σε περίπτωση που αγωνιστούν και όχι απλά να έχουν συμμετοχή.

Η βαρύτητα τις τελευταίες ώρες όπως είναι φυσικό θα δοθεί και στη ψυχολογική προετοιμασία των παικτών. Όλα όσα έγιναν τους επηρέασαν και παρόλο που οι περισσότεροι είναι ξένοι και δεν παρακολουθούν εύκολα την επικαιρότητα και τα μμε, αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά είναι ότι υπάρχει ένα 90λεπτο το οποίο θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή και είναι προς το συμφέρον όλων η ομάδα μας να το σηκώσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!