Μοναδική εμπειρία το Καλοκαιρινό Σχολείο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά φέτος για πρώτη φορά το Καλοκαιρινό Σχολείο ΑΠΟΕΛ με στόχο την δημιουργική και αθλητική απασχόληση των παιδιών σε διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες. Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια η οποία που ξεκινά φέτος και θα έχει παράλληλα οφέλη προς τον ΑΠΟΕΛ και τα παιδιά μας. Το σκεπτικό πίσω από την απόφαση για τη διεξαγωγή του καλοκαιρινού σχολείου του ΑΠΟΕΛ αφορά στα οφέλη που θα προκύψουν από την ευκαιρία που παρέχεται στα παιδιά να ασχοληθούν, πρωτίστως με το άθλημα που τα ενδιαφέρει, απερίσπαστα πλέον από τις σχολικές τους υποχρεώσεις και με τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονητών τους. Στο Καλοκαιρινό Σχολείου του ΑΠΟΕΛ έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 50 παιδιά και ο μέγιστος αριθμός παιδιών που θα μπορέσουν να εγγραφούν για αυτή την πρώτη χρονιά έχει καθοριστεί στα 150.

Το καλοκαιρινό σχολειό θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της ελληνικής Σχολής Πασκάλ στην Ανθούπολη, ενώ θα παρέχεται μεταφορικό μέσο σε όσους γονείς επιθυμούν για παραλαβή και παράδοση των παιδιών τους από προκαθορισμένους χώρους.

Το Καλοκαιρινό Σχολείο διαθέτει μια ομάδα από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς και προπονητές οι οποίοι παρουσιάστηκαν στην συνάντηση γονέων πριν 2 βδομάδας και είναι οι ακόλουθοι.

Διευθύντρια Σχολείου: Παυλίνα Χαραλαμπίδου, Συνεργάτης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.  B.A στις Επιστήμες της Αγωγής, Β.Α. στην Ψυχολογία, MSc στις Ερευνητικές Μεθόδους στην Ψυχολογία

Ποδόσφαιρο: Κώστας Φασουλιώτης ( Πρών ποδοσφαιριστής και νυν Προπονητής Ακαδημιών ΑΠΟΕΛ)

Καλαθόσφαιρα: Βασίλης Κούνας (Καλαθοσφαιριστής ΑΠΟΕΛ και νυν Προπονητής Ακαδημιών ΑΠΟΕΛ)

Κολύμβηση: Μερόπη Σπανού (Προπονήτρια Ακαδημιών Τμήματος Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ)

Χορός: Έλενα Σιακαλή (Σχολή Χορού Σιακαλή)

Τέχνη: Ελένη Σκουλιά (Καθηγήτρια Τέχνης στην Ελληνική Σχολή Pascal)

Τοξοβολία: Γιώργος Γεωργίου (Προπονητής Ομάδας Τοξοβολίας ΑΠΟΕΛ)

Ναυαγοσωστική: Τζόζεφ Σιάιλος (Εκπαιδευτής Σχολής Ναυαγοσωστικής ΑΠΟΕΛ)

Υδατοσφαίριση: Αντρέας Κυθρεώτης (Προπονητής Ομάδας Υδατοσφαίρησης ΑΠΟΕΛ)

Οι αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 23/06 και θα ολοκληρωθούν την 01/08. Οι ώρες απασχόλησης των παιδιών θα είναι 08:30-15:00.

Το σχολείο θα λειτουργήσει σε εβδομαδιαία βάση και τα κλιμάκια των παιδιών θα καθοριστούν ανάλογα με το άθλημα που θα επιλέξουν, την ηλικία και το επίπεδο τους.

Το οικονομικό κόστος ανά βδομάδα έχει οριστεί στα 110 ευρώ ανά παιδί και θα συμπεριλαμβάνει μεταφορικό μέσω καθώς και δύο γεύματα (πρόγευμα και μεσημεριανό). Παιδιά από την ίδια οικογένεια θα έχουν έκπτωση 20%. Όσα παιδιά δηλώσουν συμμετοχή και για τις 6 εβδομάδες του σχολείου θα λάβουν την τελευταία εβδομάδα δωρεάν. Ελάχιστη χρονική περίοδος συμμετοχής στο σχολείο είναι 2 βδομάδες.

Τα βασικά αθλήματα επιλογής είναι: Ποδόσφαιρο, Καλαθόσφαιρα, Κολύμβηση και Χορός.

Οι υπόλοιπες δραστηριότητες απασχόλησης των παιδιών συμπεριλαμβάνουν:

Ναυαγοσωστική, Τοξοβολία, Μουσική, Ζωγραφική/Τέχνη , Πρώτες Βοήθειες, Μετεωρολογία/Αναγνώριση καιρού, Σκαπανική, Αθλητική Διατροφή, Μουσική/Διδασκαλία μουσικών οργάνων.

Την συμπληρωμένη αίτηση μπορείτε να παραδώσετε στους προπονητές των ακαδημιών και στο Orange Shop. Προκαταβολή 2 εβδομάδες: €220

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον  Μάριος Χριστοδούλου στο 99290258

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν μια μοναδική γαλαζοκίτρινη εμπειρία μέσα από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα απασχόλησης που οργάνωσε για πρώτη φορά φέτος ο ΑΠΟΕΛ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!