Το σκεπτικό για Παπάζογλου

Οι κινήσεις και σκέψεις του Δώνη όσον αφορά το μεταγραφικό του πλάνο δεν μπορεί να μην διαρρεύσουν όταν πρόκειται για παίκτες που προέρχονται από την Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έγινε γνωστό σήμερα το υπαρκτό και έντονο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Τάσο Παπάζογλου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο 24χρονος αμυντικός του πρωταθλητής Ελλάδος ικανοποιεί και με το παραπάνω τα κριτήρια του Δώνη όσον αφορά τον παίκτη που θα καλύψει την μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Η περίπτωση του Παπάζογλου είναι στα υπόψη της ομάδα μας από την περασμένη μεταγραφική περίοδο αλλά τότε ο Μίτσελ ήταν αρνητικός στην περίπτωση δανεισμού του παίκτη.

Το σημαντικό στοιχείο που κάνει την περίπτωση του Παπάζογλου ιδανική για τον Δώνη είναι ότι ο παίκτης θεωρείται που πολυθεσίτης. Εκτός από τη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση και στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου χρειαζόμαστε εναλλακτική επιλογή πέραν του Σέρτζιο. Εννοείται ότι η ανάγκη για απόκτηση ενός παίκτη που να μπορεί να παίζει το ίδιο καλά δυο θέσεις προκύπτει από τον περιορισμένο αρθό μεταγραφών που μπορούμε να κάνουμε.

Η απόκτηση του Παπάζογλου υπό μορφή δανεισμού εξακολουθεί να μην είναι εύκολη υπόθεση αφού ο Ολυμπιακός εκ πρώτης είναι διστακτικός. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με βασικότερη το αν θα παραμείνει ή όχι Μανωλάς εμποδίζουν το να ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση, οπότε και σε αυτή την περίπτωση εξαρτόμαστε από το αν και πότε θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!