Μόνο εάν..

Οι απουσίες είναι τόσες και τέτοιες που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το στόχο της ομάδας μας για να έχει βαθμολογικό κέρδος σε έναν από τους πιο καθοριστικούς αγώνες του πρωταθλήματος. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ όμως και πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην χάσουμε και ιδανικά να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και να βρεθούμε στην πρώτη θέση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει συγκεκριμένοι παίκτες να κάνουν την υπέρβαση τους αφού μόνο έτσι μπορούν να αντισταθμιστούν οι σημαντικές απουσίες. Αρχίζοντας από τον Χιώτη που θα είναι κάτω από τα δοκάρια θα πρέπει να κάνει τον τέλειο αγώνα έτσι ώστε να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό. Ο Ρίισε μετά την κάκιστη παρένθεση στον αγώνα με την Ομόνοια πρέπει να επανέλθει στις αποδόσεις που έκαναν όλους να πιστέψουν ότι έστω και στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει διαφορά. Ο Νορβηγός θα έχει δύσκολο έργο αφού θα πρέπει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και παράλληλα να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι.

Στη μεσαία γραμμή οι Μοράις και Λάνιγκ είναι οι δυο παίκτες των οποίων η απόδοση θα καθορίσει ποια ομάδα θα μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό της και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη νίκη. Ο Γερμανός απογοήτευσε στον τελευταίο αγώνα και το ζητούμενο είναι να αντιδράσει σωστά το Σάββατο.

Την υπέρβαση του όμως πρέπει να κάνει και ο Σιέρινταν. Ο φιλότιμος Ιρλανδός δεν βλέπει δίκτυα με τη συχνότητα που θα έπρεπε κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί λαμβάνοντας υπόψη την απουσία του Τζιμπούρ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!