Ο δικός μας ρόλος

Είμαστε λίγες ώρες μακριά από έναν αγώνα που ενδεχομένως να καθορίσει πάρα πολλά όσον αφορά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα.  Η ομάδα μας με χίλια δυο προβλήματα πρέπει να αποφύγει την ήττα που θα κάνει εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα και το ιδανικό σενάριο ειναι η νίκη που θα μας οδηγήσει και πάλι στην κορυφή. Στην προσπάθεια αυτή ο κόσμος μας έχει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο. Μπορεί να είναι η απόδοση των παικτών το στοιχείο που θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά ο παλμός και η στάση των οπαδών μας στην κερκίδα πρέπει να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι ο Φινκ θα παρατάξει μια εντεκάδα ανάγκης ενώ και οι επιλογές στον πάγκο θα είναι περιορισμένες. Παρά τις αντιξοότητες βασικοί και παγκίτες θα δώσουν την μάχη αλλά θα χρειαστούν και τη βοήθεια μας.

Ο κόσμος πρέπει πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στέλνοντας μήνυμα πίστης και αποφασιστικότητας. Ακόμα πιο σημαντικό θα είναι κατά τη διάρκεια του αγώνα να είμαστε θετικοί και να μην κάνουμε πιο δύσκολο το έργο των παικτών. Δικαιολογημένα αρκετοί από εμάς απαιτούν να δουν τον Ντε Βινσέτι να μένει στον πάγκο. Ανεξαρτήτως του αν και πόσο θα αγωνιστεί ο Αργεντινός θα πρέπει σε έναν ακόμα αγώνα να κάνουμε υπομονή και ιδανικά να τον στηρίξουμε σε περίπτωση που αγωνιστεί. Το αν μπορούμε σχετίζεται άμεσα με το πόσο θέλουμε να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του Απόλλων θα γεμίσουν το βόρειο πέταλο και η πρόκληση για τους πορτοκαλί στη νότια είναι να κερδίσουν την μάχη της κερκίδας. Η νίκη προϋποθέτει συνθήματα που θα αφορούν κυρίως τον ΑΠΟΕΛ και που θα βοηθήσουν και τους χιλιάδες στις άλλες κερκίδες να γίνουν μέρος της προσπάθειας για μια κερκίδα που θα βοηθήσει να κάνουμε το comeback πραγματικότητα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!