Να γίνει πραγματική έδρα

H τελευταία κινητοποίηση των φιλάθλων της ομάδας μας όσον αφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ήταν το θετικό επακόλουθο της στρατηγικής τιμολόγησης και διάθεσης των πακέτων του Champions League. Ένας σημαντικός αριθμός περίπου 1,000 ΑΠΟΕΛιστών παρακινούμενοι από τα κίνητρα των αγώνων του ομίλου της ομάδας μας “αναγκάστηκαν” να προμηθευτούν μόνιμη θέση και στο πρωτάθλημα Κύπρου, ούτος ώστε να διασφαλίσουν την σίγουρη θέση τους και στους αγώνες του Champions League. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η μεγαλύτερη μερίδα από τους  1,000 μέχρι στιγμής οπαδούς  της ομάδας μας που ανανέωσαν, είναι μέρος του κόσμου του ΑΠΟΕΛ που έρχονται στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος και ως εκ τούτου θεώρησαν πιο λογικό να αποκτήσουν μια μόνιμη θέση αντί να αγοράζουν κάθε βδομάδα εισιτήριο.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλίσει ότι για τα ματς του φετινού πρωταθλήματος, ο κόσμος στο ΓΣΠ θα είναι περισσότερος από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά.  Η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να εκτίσει μια σειρά από ποινές τις  οποίες κουβαλά από την περασμένη χρονιά και έτσι θα στερηθεί την οργανωμένη κερκίδα της Νότιας στα πρώτα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος.

Με αυτά τα δεδομένα, ο στόχος του ΠΑΝΣΥΦΙ αλλά και όλων των πορτοκαλί θα πρέπει να είναι να καταφέρουν να «εμβολιάσουν» τις υπόλοιπες κερκίδες που θα βρίσκονται έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε επιτέλους ένα γήπεδο που να συμμετέχει συνολικά στους εντός έδρας αγώνες και όχι μεμονωμένα μέσω του Νότιου πετάλου.

Ο ενθουσιασμός για την πρόκριση μας στους ομίλους του Champions League μπορεί να αποτελέσει την τέλεια αφορμή για να εκμεταλλευτούμε την τιμωρία της Νότια και να αποτελέσουν οι υπόλοιπες κερκίδες ένα κράμα οπαδών που θα ζεί τον αγώνα με παλμό και πώρωση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!