Να μην μας παρασύρει η τεσσάρα

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είπε ψες μετά το τέλος του αγώνα το αυτονόητο αλλά επειδή κάποιοι μπορεί να το πέρασαν στο ντούκου αξίζει τον κόπο να σταθούμε λίγο στη δήλωση του «άλλο Σκεντερμπέου και άλλο Σλόβαν». Το τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τους Αλβανούς όπου ο ΑΠΟΕΛ ήταν καταιγιστικός ενώ οι Αλβανοί τα παράτησαν έφεραν την τεσσάρα και έστειλε πολλούς στα σπίτια τους με πλατιά χαμόγελα. Η ομάδα μας έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της δύσκολης σειράς αγώνων που έρχεται με τους Σλοβάκους και τίποτα παραπάνω. Και αυτό γιατί η δυναμικότητα της Σκεντερμπέου δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Σλόβαν. Ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε και αμέσως μετά τον αγώνα να μας προσγειώσει και να μας προετοιμάσει καλύτερα για το τι πιστεύει ενόψει τρίτου προκριματικού. Η εκτίμηση του ότι η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας ουσιαστικά μας προετοιμάζει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο να εξασφαλίσουμε το λεγόμενο σκορ πρόκριση την Τρίτη στο ΓΣΠ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει φυσικά τι θα γίνει αλλά είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε όλοι την προσέγγιση του Γιοβάνοβιτς η οποία επανηλεμμενα αποδείχτηκε σωστή. Ο ΑΠΟΕΛ είναι θα είναι στα χαρτιά το φαβορί αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Οι Σλοβάκοι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το ότι βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και με συγκεκριμένη τακτική θα επιχειρήσουν να πάρουν το σκορ που θεωρούν ότι θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης μέσα στην έδρα τους. Η ομάδα μας έδειξε ακόμα και σε αυτό το επίπεδο ότι μπορεί να ανατρέψει δεδομένα. Εννοείται ότι το ιδανικό σενάριο για την Τρίτη είναι μια νίκη χωρίς να δεχτούμε τέρμα αλλά ίσως να μην είναι καταστροφικό εάν δεν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Η πρώτη παρουσία του Αλμέιδα έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα αφού έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θεωρείται έτοιμος και αυτός για τα πιο δύσκολα. Με την εξέλιξη αυτή ο Γιοβάνοβιτς θα έχει το δίλλημα του πως θα παρατάξει την ομάδα αφού και ο Σολάρι με τη σειρά του συνέχισε τις καλές εμφανίσεις καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει.

Η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη για τις περιπτώσεις των Τρισκόφσκι και Μαρσίνιο που έμειναν εκτός αποστολής και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον αγώνα της Τρίτης. Αν καταφέρουν να προπονηθούν σήμερα σε δυνατούς ρυθμούς θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!