Να του ξηλώσουμε το σύστημα

Τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αποκαλύπτουν καθημερινά το ποσό διαβρωμένο είναι το σύστημα στο ποδόσφαιρο. Οι συμπεριφορές, οι αποφάσεις, οι δηλώσεις και οι πράξεις όλων όσων εμπλέκονται και περιβάλλουν τον πρόεδρο της ΚΟΠ βγάζουν στην επιφάνεια το σαπισμένο σύστημα μέσα από το οποίο λειτουργούν για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά και επαγγελματικά συμφέροντα.  Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος κατάφατσα με το σύστημα αυτό και εισπράττει καθημερινά την αντίδραση του. Ο ΑΠΟΕΛ, ως η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο θα έπρεπε να τύγχανε τουλάχιστον σεβασμού όταν πρόκειται για τόσο ξεκάθαρες υποθέσεις όπως αυτήν της διακοπής με την αελ.  Αντί αυτού, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζεται ως μια ομάδα της σειράς αλλά και με θρασύτητα και τόλμη. Πρωταγωνιστής όλων αυτών ο Κουτσοκούμνης.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει τα μηνύματα. Για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τα δίκαια και τα συμφέροντα της ομάδας μας θα πρέπει εδώ και τώρα να εφαρμόσουμε ένα σωστό και δυναμικό πλάνο δράσης. Η εδώ και χρόνια απάθεια και ανοχή μας πρέπει να σταματήσει άμεσα όπως επίσης και η πολιτική του καλού παιδιού προκειμένου να λάβουμε δραστικές αποφάσεις και μέτρα. Δεν έχουμε καμία ανάγκη να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Φαίνεται ότι η πολιτική αυτή, όχι μόνο δεν δουλεύει,  αλλά ανοίγει διάπλατους διαδρόμους σε όσους καραδοκούν να την εκμεταλλευτούν εις βάρος μας. 

Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το σύστημα θα πρέπει με καλή στρατηγική και έξυπνη τακτική να μπορέσουμε να το κτυπήσουμε εκεί που πονά και να το καταβάλουμε. Αν δεν το κάνουμε άμεσα, τότε θα συνεχίσει να μεγαλώνει εις βάρος μας και να δουλεύει για να εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων που κάποια σχέση δεν έχουν με το αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Ο εφησυχασμός λόγο της οικονομικής άνεσης που είχαμε ως ομάδα τόσα χρόνια λειτούργησε αρνητικά αφου βλέπουμε παττισμένες ομάδες να περνούν συνεχώς τα κριτήρια, να περνούν απαρατήρητα και ασχολίαστα δεκάδες σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο και να λειτουργεί ένα υποσύστημα που στόχο έχει να εξυπηρετεί αυτούς που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κερδίσουν την δόξα και τα λεφτά μέσα στο γήπεδο. Αυτό το υποσύστημα λειτουργεί με κεντρικό άξονα τον Κουτσοκούμνη ο οποίος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που περιφέρονται γύρω από τον άξονα του, καταφέρνει να επιβιώνει και να δραστηριοποιείται απτόητος.

Τώρα, είναι η στιγμή να δράσουμε και θα το κάνουμε. Οι ατζέντες και τα πλάνα τους έχουν πλέον κάποιους που είναι αποφασισμένοι να τους φράξουν το δρόμο. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!