Ντροπή σας

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα, κινδυνεύει να μείνει από το Σεπτέμβριο εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι διοικούντες αποδεικνύονται ανίκανοι και επιπόλαιοι. Οι απανταχού αποελίστες έχουν χάσει τον ύπνο τους από το αλλοπρόσαλλο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας και τα άτομα του διοικητικού συμβουλίου συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά.

Ντροπή σας…
Που σε χρόνο ρεκόρ δείχνετε ανίκανοι να διαχειριστείτε την επιτυχία και τα εκατομμύρια που έφεραν οι όμιλοι του champions league. Φαίνεται ότι δεν έχει ευαισθητοποιήσει κανέναν σας το περσινό κατάντημα της Ανόρθωσης.

Ντροπή σας…
Που ενώ έπρεπε να είσαστε πιο ενωμένοι από ποτέ βρίσκετε γελοίες αφορμές για να εκδηλώνετε και πολύ χειρότερα να δημοσιοποιείτε σε χρόνο ρεκόρ τις διαφωνίες σας.

Ντροπή σας…
Κύριε πρόεδρε που δεν καταφέρατε να λειτουργήσετε ενωτικά και με τρόπο που όλα τα μέλη σας να νιώθουν ότι είναι χρήσιμα αλλά και ενήμερα για τις σημαντικές αποφάσεις του συμβουλίου σας. Λύση σας προβλήματα μας δεν είναι να προαναγγέλλεται δημοσιογραφική διάσκεψη σε 48 ώρες και μετά που θα γίνουμε περίγελο όλης της Κύπρου.

Ντροπή σας…
Κύριε Βάσσο Ηλιάδη και Τέλη Ιωαννίδη που εκδηλώνετε τις βάσιμες διαφωνίες σας με τρόπο που θυμίζει παιδιά του δημοτικού. Είναι ανώριμο όποιος διαφωνεί να αποχωρεί ιδίως όταν αυτή είναι η πολλοστή φορά. Ντροπή σας εάν ευθύνεστε και για τη διαρροή και τον τρόπο που έγινε αυτή. Συγχαρητήρια και για την επιλογή του shootandgoal.com αφού επιλέξατε το πιο κατάλληλο site για να βγάλετε την είδηση μας.

Ντροπή σας…
Πρώην και νυν του διοικητικού συμβουλίου που βάζετε τα εγώ σας και τις ανασφάλειες σας πάνω από το καλό του ΑΠΟΕΛ. Ενός ΑΠΟΕΛ που έχει πραγματικά προβλήματα και όχι αυτά που εσείς επιπόλαια και επικίνδυνα κάνατε πρώτο θέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!