Οδηγός για θετικό αποτέλεσμα

Ο Δώνης μελέτησε τα πάντα για την Ελσίνκι και σίγουρα ξέρει πολύ περισσότερα από εμάς. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι η νίκη έστω και αν υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Ο οδηγός που ακολουθεί θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτήν: Μηδέν παθητικό

Η άμυνα δίνει τίτλους, προκρίσεις και νίκες οπότε θα αρχίσουμε με την ανάγκη για καλή μεσοαμυντική λειτουργία που θα κρατήσει τους επιθετικούς της Ελσίνκι και κυρίως τον Macoumba Kandji μακριά από την εστία του Πάρντο. Η εκτίμηση μας είναι ότι οι Φινλανδοί θα μπουν δυνατά στον αγώνα σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και είναι για αυτό που η μεσοαμυντική γραμμή μας θα πρέπει να αναχαιτίσει τις προσπάθειες τους με τρόπο δημιουργικό.

Αυτό θα επιτρέψει να εκδηλώσουμε και σωστές επιθετικές προσπάθειες που είναι και το ζητούμενο. Οι Μοράις και Βινίσιους θα πρέπει να δώσουν βοήθειες στην αμυντική τετράδα ενώ σημαντική είναι και η αλληλοκάλυψη των δυο κεντρικών αμυντικών.

Εννοείται ότι ίσως χρειαστεί να κάνει και ο Πάρντο το καθήκον του!

Σωστή και καλή κυκλοφορία της μπάλας

Η ομάδα μας δεν πρέπει για οποιοδήποτε λόγο να κοπεί στα δυο. Ανεξαρτήτως της διάταξης που θα προτιμηθεί ο ρόλος και η παρουσία του Γκόμες θα είναι καθοριστικός. Ο Πορτογάλος είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει βοήθειες στο να κερδίσουμε με την κατοχή της μπάλας αλλά και να εκδηλώσουμε επιθέσεις.

Εξίσου σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους κάτι που μπορεί να κάνει πολύ καλά ο Σιέρινταν που κινείται δημιουργικά και από τα άκρα. Οι Φινλανδοί θα προσαρμόσουν την άμυνας τους στον να εξουδετερώσουν τον Ντε Βινσέτι και είναι για αυτό που θα πρέπει να έρθουν βοήθειες από τον Χαραλαμπίδη. Εννοείται ότι χρειαζόμαστε την μια μαγική ενέργεια του Αργεντινού που θα φέρει το γκολ!

Αγωνιστικός χώρος – κούραση

Από τη στιγμή που και ο ίδιος ο προπονητής μας θεωρεί δύσκολο και με ιδιαιτερότητες τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούμε παρά να το αναγνωρίσουμε ως ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Μια άλλη παράμετρος που θα παίξει ρόλο είναι αυτή της κούρασης των παικτών. Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα τον πρώτο επίσημο αγώνα και παρά το ότι έχουν προηγηθεί 5 φιλικά με αδύνατους αντιπάλους, ίσως κάποιοι παίκτες να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Είναι για αυτό που θα παίξουν ρόλο και οι αλλαγές του Δώνη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!