Οι άξιοι νταμπλούχοι

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε σήμερα το 24ο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία και το υπόλοιπα της μέρας στην πρωτεύουσα θα είναι βαμμένο πορτοκαλί. Μια δύσκολη χρονιά τέλειωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η ομάδα μας διατηρεί τα κεκτημένα και δημιουργεί τη δική της αυτοκρατορία  αφού οι κατακτήσεις τροπαίων και οι διακρίσεις στην Ευρώπη την καθιστούν ως την πιο πετυχημένη ομάδα όχι απλά της δεκαετίας αλλά του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Οι τρεις προπονητές που χρειάστηκε να κάτσουν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις είναι μια καλή απόδειξη του ότι τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως ήθελαν πολλοί αλλά έστω και την υστάτη τα καταφέραμε.

Η προσοχή αρκετών έχει ήδη στραφεί στην μεταγραφολογία και το πώς η ομάδα θα καταφέρει να γίνει ακόμα πιο ισχυρή προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόκληση – στόχο της εισόδου στους ομίλους του Champions League.

Σήμερα όμως η μέρα ανήκει σε αυτούς που φρόντισαν να γίνει εφικτός για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!