Οι δηλώσεις των κυπελλούχων

«Είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα αφού τελειώνω το ποδόσφαιρο. Τελειώνω με μια εξαιρετική χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου και ίσως και πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια που με στηρίζει. Αυτό το κύπελλο είναι αφιερωμένο στον συμπαίκτη μου, τον Κακά που δεν κατάφερε να είναι καν εδώ». Χαραλαμπίδης: «Ήταν μια γεμάτη χρονιά, με πολλά συναισθήματα, Αφιερώνω το τρόπαιο στην γυναίκα μου, στον αδικοχαμένο Γιώργο Γκουγκούρη και στον Ανδρέα που έχασε το μάτι του και σήμερα πανηγυρίζει μαζί μας»  Σατσιάς: «Είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα αφού τελειώνω το ποδόσφαιρο. Τελειώνω με μια εξαιρετική χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου και ίσως και πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια που με στηρίζει. Αυτό το κύπελλο είναι αφιερωμένο στον συμπαίκτη μου, τον Κακά που δεν κατάφερε να είναι καν εδώ».

Αλεξάνδρου: «Μόνο το ΑΠΟΕΛ μπορούσε να το κάνει αυτό. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε νταμπλ. Είναι μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, ήταν δύσκολη και η επόμενη χρονιά μπορεί να μας φέρει ακόμα περισσότερες χαρές γιατί αυτή η ομάδα αξίζει και μπορεί να είναι καλύτερη του χρόνου.Υπάρχει η θέληση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα ξεκουραζόμαστε και μετά αρχίζουμε προετοιμασία για να υλοποιήσουμε τους στόχους».

Χιώτης:«Το πιο σημαντικό είναι το τέλος. Τελειώσαμε την χρονιά με ότι καλύτερο και όσο καλύτερα γινόταν. Αν δικαιωθούμε και στο πρωτάθλημα θα είναι η καλύτερη χρονιά» είπε αρχικά ο ΔιονύσηςΧιώτης. «Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που μας κέρδισε δύο φορές φέτος. Μας δυσκόλεψε πολύ και σήμερα. Δεν ήταν τόσο εύκολο το ματς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους» ενώ είπε για την νέα χρονιά: «Είναι θέμα της διοίκησης. Θα δούμε». Για το που αφιερώνει αυτό το τρόπαιο: «Αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στον Κακά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν. Τον θέλαμε να είναι εδώ μαζί μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!