Οι δηλώσεις των νταμπλούχων

Πρόδρομος Πετρίδης: Οπωσδήποτε αισθανόμαστε όλοι στην ομάδα δικαιωμένοι και ο κόσμος παίρνει αυτό που του αξίζει. Εμείς τα κάναμε δύσκολα στο τέλος, μπορούσαμε να τελειώναμε πιο νωρίς αν ήμασταν πιο σταθεροί στις εμφανίσεις και δεν είχαμε και τους πολλούς τραυματισμούς. Φέτος είναι και για πρώτη φορά στην ιστορία δυο συνεχόμενα νταμπλ. Στη διάρκεια κάναμε τρεις αλλαγές προπονητών και η τελευταία ήταν μεγάλο ρίσκο όμως στο τέλος μας δικαιώνουν οι αποφάσεις μας. Ο προγραμματισμός έχει αρχίσει, έχουν γίνει κάποιες προτάσεις και από αύριο μπαίνουν όλα σε εφαρμογή. Αλλαγές θα υπάρξουν όμως τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Ξεκινάμε πολύ νωρίς την προετοιμασία και αντιλαμβάνεστε είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις τώρα τους παίκτες που θέλεις.

Διονύσης Χιώτης: Πέρσι έλεγα πως είναι το πιο περίεργο  πρωτάθλημα αλλά φέτος είναι ακόμα πιο περίεργο γιατί έγιναν πολλές ανατροπές στη βαθμολογία. Το ΑΠΟΕΛ έχει τη νοοτροπία του πρωταθλητή. Η δική μου θέληση είναι να συνεχίσω για τουλάχιστο ένα χρόνο ακόμα, όσο με κρατάνε τα πόδια μου. Απ’ εκεί και πέρα είναι θέμα του κυρίου Μαντούκα – κυρίου πλέον (γέλια) και της διοίκησης.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Ήταν και βαθμολογικά το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως θεωρώ ότι η ομάδα μου σε όλη τη διάρκεια είχε τη σταθερότητα. Στο τέλος μπορεί να μην είχαμε τόσο καλή απόδοση αλλά θεωρώ ότι είμαστε δίκαια πρωταθλητές. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στη γυναίκα μου και στις κορούλες μου. Το ΑΠΟΕΛ είναι η αγάπη μου, η οικογένειά μου και δεν θέλω να φύγω. Πιστεύω ότι είναι εύκολο και από τις δυο πλευρές να μείνω στην ομάδα

Νεκτάριος Πετεβίνος: Σήμερα το ΑΠΟΕΛ συμπλήρωσε 50 παιχνίδια και καταφέρνει να πετύχει κάτι πολύ ξεχωριστό για την ιστορία της ομάδας. Αυτό το συνεχόμενο νταμπλ νομίζω ότι κάθε παίκτης που βρισκόταν στο ρόστερ θα έχει να το λέει και να το νοιώθει. Το πρώτιστο τώρα είναι να πανηγυρίσει ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!